Povezane novice

"Vse bolj jasno je, da zdravstvenega stebra ne bomo videli"

SiolNET 22.01.2024
Začel se je drugi teden stavke Sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides. Zjutraj so v več zdravstvenih ustanovah po Sloveniji potekali zbori zdravnikov in zobozdravnikov. V več slovenskih bolnišnicah so zaostrili stavko in izrazili jasno… »

Ministrstvo: Bolniški listi in dostopnost na daljavo morajo biti zagotovljeni

RTV Slovenija 22.01.2024
Zdravniška stavka se nadaljuje, pogajanja med Fidesom in vlado niso prinesla dogovora. Fides napoveduje, da bo stavka potekala v zaostreni obliki. Zdravniki so na stavkovnih zborih izrazili željo po preklicu soglasij za nadurno delo. Sindikat zdravnikov… »

Zdravniki še zaostrili stavko in se zavzeli za preklic soglasij za nadurno delo

Dnevnik 22.01.2024
V več slovenskih bolnišnicah so danes zaostrili stavko. Tako bodo zdravniki še v večji meri opravljali zgolj tiste zdravstvene storitve, ki jih v času stavke določa zakonodaja. Na današnjih stavkovnih zborih so se zavzeli tudi za preklic soglasij… »

Zaradi stavke v tej bolnišnici odpadli dve tretjini načrtovanih operacij

Zurnal24 22.01.2024
V več slovenskih bolnišnicah so zaostrili stavko, kot je prejšnji teden napovedal Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides. Tako bodo zdravniki še v večji meri opravljali zgolj tiste zdravstvene storitve, ki jih v času stavke določa… »

JE ANESTEZIOLOG RES PLAČAN MANJ KOT ČISTILKA? "Njej 20 evrov na uro, sam pa jih prejmem 14"

Regional 22.01.2024
Začel se je drugi teden stavke Sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides. Zjutraj so v več zdravstvenih ustanovah po Sloveniji potekali zbori zdravnikov in zobozdravnikov. V UKC Ljubljana, kjer so se zdravniki zbrali ob 8. uri, so ob tem… »

Izpolnjevali bodo le normative, nekje odpadlo približno dve tretjini operacij

Delo 22.01.2024
Na ZZZS so pojasnili, da so zdravniki med stavko dolžni zavarovanim osebam zagotavljati zdravstvene storitve, ki so nujne za socialno varnost zavarovancev. V več slovenskih bolnišnicah so, kot je prejšnji teden napovedal Sindikat zdravnikov in… »

Zdravniki v zaostritev stavke

Mladina 22.01.2024
Zahtevajo ureditev plačnega sistema zdravnikov v posebnem zdravstvenem stebru, vključno z dvigi plač. Po doslej neuspešnih pogajanjih vlade in zdravniškega sindikat Fides se zdravniška stavka nadaljuje tudi ta teden. Odslej bo potekala v zaostreni… »

ZDRAVNIKI BODO STAVKO ŠE ZAOSTRILI: Kako, bo odvisno od vsakega posameznega zavoda

Regional 22.01.2024
Po doslej neuspešnih pogajanjih vlade in zdravniškega sindikat Fides se zdravniška stavka nadaljuje tudi ta teden. Odslej bo potekala v zaostreni obliki, kar pa bo odvisno od vsakega posameznega zdravstvenega zavoda. Vlada in Fides naj bi sicer tudi… »

Zdravniki zaostrujejo stavko

Zurnal24 22.01.2024
Stavka zdravnikov bo odslej potekala v zaostreni obliki. Vlada in Fides naj bi sicer nadaljevala s pogajanji. Zdravniki in zobozdravniki so minuli ponedeljek začeli stavko, ki bo trajala do preklica. Zahtevajo ureditev plačnega sistema zdravnikov v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem