Povezane novice

Janša ima vsega dovolj: "Pa kdo temu še verjame?"

Zurnal24 22.01.2024
Protikorupcijska komisija je morala začasno prekiniti postopek preiskave domnevnih pritiskov premierja Roberta Goloba na zaposlene na MNZ, so sporočili s komisije. Specializirano državno tožilstvo je po njihovih navedbah ocenilo, da bi razkritje dela… »

KPK zamrznila postopek zoper premierja Goloba

Dnevnik 22.01.2024
S prekinitvijo postopka je KPK zelo verjetno rešila mandat premierju Robertu Golobu. Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah, naj bi namreč v krogih blizu premierja dozorelo spoznanje, da se bo moral premier posloviti, če bi v naslednjih… »

KPK ZAČASNO PREKINILA PREISKAVO ZOPER GOLOBA: 'Vnaprej' zavračajo namigovanja o zavlačevanju

Regional 22.01.2024
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je začasno prekinila postopek preiskave zoper predsednika vlade Roberta Goloba zaradi interesov predkazenskega postopka, ki poteka zoper Goloba v zadevi Bobnar pred tožilstvom in policijo. Komisija za… »

Preiskava zastala, premier Robert Golob zahteval vpogled v spis

Delo 22.01.2024
KPK je zaradi zahteve ustavila postopek preiskave, v katerem je že ugotovila, da obstaja sum kršitve. Goloba zastopa znani odvetnik Stojan Zdolšek. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK), kot smo že pisali, preiskuje morebitne politične pritiske… »

KPK začasno prekinila preiskavo zoper predsednika vlade Roberta Goloba

SiolNET 22.01.2024
S Komisije za preprečevanje korupcije so sporočili, da so morali zaradi interesov predkazenskega postopka začasno prekiniti preiskavo, ki jo vodijo zoper predsednika vlade Roberta Goloba. Kot so pojasnili, Golobu v tem trenutku ne morejo zagotoviti… »

KPK začasno ustavil preiskavo premierja Goloba, ker ima prednost predkazenski postopek

RTV Slovenija 22.01.2024
KPK je sporočil, da je moral postopek preiskave, ki jo vodi zoper predsednika vlade Roberta Goloba, zaradi interesov predkazenskega postopka začasno prekiniti. Postopki pred policijo in tožilstvom imajo namreč prednost. KPK je novembra 2023 sporočil… »

Protikorupcijska komisija začasno prekinila preiskavo zoper Goloba

Mladina 22.01.2024
Specializirano državno tožilstvo je ocenilo, da bi razkritje dela dokumentacije iz spisa, za katero je Golob zaprosil, škodovalo interesom predkazenskega postopka. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je morala začasno prekiniti postopek… »

Policija in tožilstvo začasno rešila Goloba prek KPK

Zurnal24 22.01.2024
Zaradi postopka pred tožilstvom in policijo je morala Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) preiskavo zoper predsednika vlade v zadevi Bobnar začasno prekiniti. KPK je postopek zoper predsednika vlade Roberta Goloba začasno prekinila, saj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem