Povezane novice

Tragedija na tirih: prometnik naj bi se pred nesrečo pogovarjal o zasebnih zadevah

Dnevnik 22.01.2024
Na Slovenskih železnicah so po končani notranji preiskavi železniške nesreče, v kateri sta decembra življenje izgubila dva njihova delavca, ker je vanju trčil potniški vlak, potrdili, da jo je v celoti zakrivil človeški faktor. Da bi v prihodnje… »

Vlak iz Ljubljane do Sežane za pet ur obstal na mostu

Dnevnik 22.01.2024
V nedeljo se je vlak iz Ljubljane do Sežane zaradi okvare zavor ustavil na mostu med Borovnico in Logatcem, uslužbenci Slovenskih železnic pa so potrebovali pet ur, da so vlak prepeljali do Logatca. Potniki so čakali na mrazu, saj jih niso mogli… »

Pot iz Ljubljane do Sežane je trajala pet ur, čakali so na mrazu

Zurnal24 22.01.2024
V nedeljo se je vlak iz Ljubljane do Sežane zaradi okvare zavor ustavil na mostu med Borovnico in Logatcem, uslužbenci Slovenskih železnic pa so potrebovali pet ur, da so vlak prepeljali do Logatca. Potniki so čakali na mrazu, saj jih niso mogli… »

Vlak iz Ljubljane do Sežane za pet ur obstal na viaduktu. Mes: Potnikom se bomo oddolžili.

RTV Slovenija 22.01.2024
Vlak iz Ljubljane do Sežane se je v nedeljo zaradi okvare zavor ustavil na mostu med Borovnico in Logatcem. SŽ je potreboval kar pet ur, da je kompozicijo prepeljal do Logatca. Potniki pa so čakali v mrazu, saj jih niso mogli prestaviti na drug prevoz… »

"VZROK ZA DECEMBRSKO NESREČO JE BIL ČLOVEŠKI FAKTOR": To so izsledki interne preiskave Slovenskih železnic

Regional 22.01.2024
Decembrska nesreča na železniški progi, v kateri sta umrla delavca, je bila v celoti posledica človeške napake, je ob zaključku interne preiskave dejal direktor SŽ-Infrastruktura Matjaž Kranjc. Progovni prometnik namreč ni oddal najave o vožnji… »

Slovenske železnice: Vzrok za decembrsko nesrečo je v celoti v človeškem dejavniku

RTV Slovenija 22.01.2024
Interna preiskava nesreče, v kateri sta decembra umrla dva delavca, je končana. "Dejanski vzrok za nastanek izrednega dogodka je v celoti v človeškem faktorju. Vse naprave na vlaku so delovale brezhibno," pojasnjuje vodstvo Slovenskih železnic. Huda… »

Prometnik ni izdal obvestila, pred nesrečo se je pogovarjal o zasebnih zadevah

Delo 22.01.2024
Več udeleženih oseb neposredno pred nesrečo ni izvedlo predpisanih varnostnih protokolov. Slovenske železnice so zaključile interno preiskavo decembrske nesreče, v kateri sta umrla dva delavca. Kot je na tiskovni konferenci dejal Matjaž Kranjc… »

Razlog za tragično železniško nesrečo človeška napaka, prometnik pred nesrečo opravil zasebni klic #video

SiolNET 22.01.2024
Na slovenskih železnicah so zaključili interno preiskavo tragične železniške nesreče, v kateri sta decembra umrla dva delavca. Na novinarski konferenci sta direktor SŽ Dušan Mes in direktor SŽ-Infrastruktura Matjaž Kranjc pojasnila, da je… »

Na Slovenskih železnicah našli krivca za dva mrtva delavca

Zurnal24 22.01.2024
Na posebni novinarski konferenci so predstavili izsledke interne preiskave v povezavi s tragičnim dogodkom. Decembra je slovensko javnost prestresla železniška nesreča v okolici Postojne, v kateri je potniški vlak trčil v skupino delavcev, ki so… »

Vzrok za tragedijo pri Postojni: progovni prometnik in čuvaj nista opravila svoje naloge

Necenzurirano 22.01.2024
Slovenske železnice (SŽ) so zaključile interno preiskavo decembrskega "izrednega dogodka" - železniške nesreče, v kateri sta umrla dva delavca. 21. decembra lani se je na železniški progi med postajama Postojna in Prestranek, pri železniškem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem