Povezane novice

Nad Tolminskimi koriti plaz usoden za delavca

Necenzurirano 22.01.2024
Okoli 11. ure se je med urejanjem brežine reke Tolminke sprožil zemeljski plaz. V nesreči je življenje izgubil delavec. Plaz se je sprožil v bližini parkirišča pri vstopni točki Tolminskih korit. Po prvih ugotovitvah policije se je delavec s… »

200-metrski zemeljski plaz na Tolminskem zasul eno osebo

SiolNET 22.01.2024
Nekaj pred 11. uro se je na območju Tolminskih korit sprožil plaz. Na območju sta bila voznik bagra in občan. Zadnjega je plaz zasul, podor pa je bil zanj usoden, so potrdili na novogoriški policijski upravi. Na terenu so posredovali gasilci… »

TRAGEDIJA NA TOLMINSKEM: Eden se mu je uspel izogniti, drugega pa je plaz zasul (FOTO)

Regional 22.01.2024
Na lokalni cesti med Zatolminom in planino Polog v občini Tolmin se je dopoldne zgodila nesreča, v kateri se je ob izvajanju del sprožil plaz. Delavec s kopačem se mu je uspel izogniti, je pa plaz zasul moškega v bližini, ki je na kraju umrl, so… »

Nesreča pri Tolminskih koritih: Med deli se je sprožil plaz, ki je pod sabo pokopal moškega

RTV Slovenija 22.01.2024
Na območju Tolminskih korit se je med deli na cesti malo pred 11. uro sprožil plaz. Na območju so bili v tistem trenutku tudi delavci, ki so odpravljali posledice nedavnega skalnega podora, nov podor pa je bil usoden za moškega, ki je bil v bližini… »

Na Tolminskem plaz odnesel domačina

Dnevnik 22.01.2024
Med sanacijo ceste od Zatolmina proti planini Polog se je danes dopoldne utrgal zemeljski plaz in odnesel domačina, ki se je nahajal ob svojem vikendu. Plaz se je sprožil, medtem ko je nedaleč stran delavec s kopačem opravljal zemeljska dela… »

Pri Tolminskih koritih zemeljski plaz usoden za enega človeka

Delo 22.01.2024
Delavcu se je uspelo rešiti, je lažje poškodovan, za drugega moškega je bil plaz usoden. Na območju Tolminskih korit se je danes dopoldne utrgal plaz in zasul dva človeka. Po poročanju MMC se je skalni podor sprožil, medtem ko so delavci urejali… »

Delavec se je rešil iz stroja, za enega moškega je bil plaz usoden

Zurnal24 22.01.2024
Na območju Tolminskih korit se je nekaj pred 11. uro sprožil plaz. Pod plazom naj bi bili zasuti delavci, ki so urejali brežino. Na območju Tolminskih korit so potekala dela na brežini, ko se je nekaj pred 11. uro sprožil plaz. "Po prvih ugotovitvah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem