Povezane novice

"Izrael ne more imeti pravice do blokiranja vzpostavitve palestinske države" #video

SiolNET 23.01.2024
Izrael po vojni v Gazi ne more imeti pravice do enostranskega blokiranja vzpostavitve palestinske države, je v Bruslju dejal visoki zunanjepolitični predstavnik EU Josep Borrell. Egiptovski zunanji minister Sameh Šukri pa je poudaril, da o rešitvi… »

Izrael ne bo privolil v dogovor, ki bi Hamas obdržal na oblasti v Gazi

RTV Slovenija 23.01.2024
Izrael ne bo privolil v dogovor o ustavitvi ognja, ki ne bi vključeval izpustitve talcev iz Gaze ali ki bi ohranil Hamas na oblasti v Gazi, je dejal tiskovni predstavnik izraelske vlade Ejlon Levi. Izrael medtem nadaljuje napade na jugu Gaze. Po… »

Izraelska vojska napadla tudi bolnišnico

Delo 23.01.2024
Izraelska vojska je streljala tudi na reševalna vozila, ki so se poskušala prebiti do ranjenih Palestincev. Protestniki v Izraelu in drugod po svetu zahtevajo konec vojne v Palestini. FOTO: ReutersArabske države po poročanju tujih medijev pripravljajo… »

MOŽNOST DVOMESEČNEGA PREMIRJA V GAZI: Netanjahu pod pritiskom izraelske javnosti (VIDEO)

Regional 23.01.2024
Izrael je predlagal dvomesečno prekinitev ognja v Gazi v zameno za izpustitev vseh talcev, ki jih od 7. oktobra lani zadržuje palestinsko islamistično gibanje Hamas, je v ponedeljek zvečer poročal ameriški novičarski portal Axios, ki se sklicuje na… »

Arabske države naj bi predlagale ustanovitev palestinske države

Mladina 23.01.2024
Rešitev dveh držav. Arabske države po poročanju tujih medijev pripravljajo pobudo za končanje vojne med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas, ki bi začrtala pot k ustanovitvi palestinske države v zameno za normalizacijo odnosov z… »

Izrael predlagal dvomesečno prekinitev ognja

Mladina 23.01.2024
V zameno zahteva izpustitev vseh talcev, ki jih od 7. oktobra lani zadržuje palestinsko islamistično gibanje Hamas. Izrael je predlagal dvomesečno prekinitev ognja v vojni v Gazi v zameno za izpustitev vseh talcev, ki jih od 7. oktobra lani zadržuje… »

Ameriška in britanska letala znova bombardirala hutije v Jemnu

Dnevnik 23.01.2024
Ameriška in britanska letala so v ponedeljek zvečer napadla več položajev proiranskih hutijev v Jemnu. Ameriške in britanske sile so v skupni izjavi sporočile, da so bili napadi usmerjeni na podzemno skladišče ter raketne in zračne nadzorne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem