Povezane novice

Novak Đoković kot Monika Seleš

Delo 23.01.2024
Na prvem turnirju sezone za teniški grand slam so znani prvi štirje polfinalisti, po dva v moški ter ženski konkurenci. V Melbournu so znani prvi štirje polfinalisti – v moški konkurenci branilec lovorike Novak Đoković ter čudežni deček iz… »

Đoković se je nekaj časa mučil, a naredil še korak bližje rekordu

Zurnal24 23.01.2024
Đoković in Gauff v polfinalu OP Avstralije. Novak Đoković je v hudi vročini kljuboval borbenosti Američana Taylorja Fritza in na koncu slavil s 7:6 (3), 4:6, 6:2 in 6:3 po treh urah in 45 minutah dvoboja, s tem je še bližje na poti do rekordnega… »

Fritz dva niza mučil Đokovića, ki ga v polfinalu čaka neugodni Sinner

RTV Slovenija 23.01.2024
Taylor Fritz je bil dva niza enakovreden tekmec prvega tenisača sveta, nato je Novak Đoković razrešil igro Američana in dobil četrtfinale s 7:6 (3), 4:6, 6:2 in 6:3. "Nole" se je uvrstil v 11. polfinale Melbourna, kjer lovi 11. zmago na OP-ju… »

Lahko sploh katera ustavi dominantno Belorusinjo?

SiolNET 23.01.2024
Znani sta prvi polfinalisti letošnjega OP Avstralije. To sta Belorusinja Arina Sabalenka in Američanka Coco Gauff. Belorusinja nadaljuje s suverenimi nastopi v Melbournu. V četrtfinalu je Čehinji Barbori Krejčikovi prepustila le pet iger (6:2 in… »

Đokoviću razmere niso ustrezale, a je vseeno zmagal, Italijan melje naprej

SiolNET 23.01.2024
V torek sta bila na teniškem OP Avstralije na sporedu dva četrtfinalna dvoboja. Novak Đoković je v četrtfinalu po štirih nizih premagal Taylorja Fritza in se uvrstil v polfinale prestižnega turnirja. Italijan Jannik Sinner pa je bil zatem s 6:4… »

Dve uri in pol se je Fritz dobro upiral, nato ga je Đoković zmlel

Delo 23.01.2024
Prvi favorit za zmago na OP Avstralije Novak Đoković je s 3:1 premagal Taylorja Fritza in napredoval v polfinale v Melbournu. Odprto prvenstvo Avstralije se je prevesilo v odločilno fazo, prvi četrtfinale je odigral Novak Đoković, ki je po 3 urah in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem