Povezane novice

Kriminalisti pri Jankoviću: Policiste naj bi zanimali nakazili NK Olimpija

Dnevnik 23.01.2024
Kaj točno so policisti v torek iskali v uradih mestne občine Ljubljana in na domu župana Zorana Jankovića, zaradi interesa preiskave ne razkrivajo. Jankovićev odvetnik pravi, da preiskujejo županovo poizvedovanje, v kateri fazi je gradbeno… »

V preiskavi osumljen bivši šef upravne enote, ki dela pri Jankoviću

Necenzurirano 23.01.2024
Med 21 osumljenimi v preiskavi, med katero so kriminalisti danes zjutraj potrkali tudi na vrata župana Mestne občine Ljubljana (MOL) Zorana Jankovića, je tudi Bojan Babič, nekdanji načelnik ljubljanske upravne enote. Sporna dovoljenja za projekt v… »

Hišne preiskave: Kriminalisti pri Zoranu Jankoviću

Zurnal24 23.01.2024
Kriminalisti so danes začeli opravljati hišne preiskave na Mestni občini Ljubljana in pri županu Zoranu Jankoviću. Kriminalisti so danes zjutraj prišli na sedež Mestne občine Ljubljana (MOL) in k županu Zoranu Jankoviću, kjer so opravljali… »

Kriminalisti opravili več hišnih preiskav – na domu obiskali tudi župana Zorana Jankovića

RTV Slovenija 23.01.2024
Kriminalisti so po državi opravili več kot 50 hišnih preiskav, v okviru katerih preiskujejo sume kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete in korupcije. Med drugim so obiskali tudi prostore Mestne občine Ljubljana in dom župana Zorana Jankovića. S… »

Jankovićev odvetnik Koščak: Župan se je v tej zgodbi znašel zaradi priimka

Necenzurirano 23.01.2024
Kriminalisti so po informacijah portala necenzurirano.si na Mestni občini Ljubljana in pri ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću danes zjutraj opravljali hišne preiskave. Glede zadeve je spregovoril tudi Jankovićev odvetnik Janez Koščak. Da… »

Jankoviću očitajo napeljevanje k zlorabi položaja, preiskujejo tudi kanal C0

Delo 23.01.2024
Ljubljanskemu županu med drugim očitajo, da se je zanimal, kaj se dogaja z gradbenim dovoljenjem za kanal C0. Kriminalisti po neuradnih informacijah portala Necenzurirano opravljajo hišne preiskave na Mestni občini Ljubljana (Mol) in pri županu… »

V TEKU 58 HIŠNIH PREISKAV: Kriminalisti tudi pri ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću

Regional 23.01.2024
Kriminalisti izvajajo obsežne preiskave na širšem območju Policijskih uprav (PU) Ljubljana, Celje, Kranj in Nova Gorica. Preiskujejo sume kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete in korupcije. V teku je 58 hišnih preiskav, med njimi tudi pri pri… »

Kriminalisti na MOL in pri Jankoviću opravljajo hišne preiskave

SiolNET 23.01.2024
Kriminalisti opravljajo hišne preiskave na Mestni občini Ljubljana (Mol) in pri županu Zoranu Jankoviću doma, so potrdili na Molu. Sume katerih kaznivih dejanj preiskujejo, še ni znano, po informacijah portala Necenzurirano pa preiskujejo sume… »

Hišne preiskave pri županu Jankoviću

Mladina 23.01.2024
Po neuradnih informacijah kriminalisti preiskujejo sume nepravilnosti pri enem od razpisov in zaposlitvi enega od uslužbencev. Kriminalisti opravljajo hišne preiskave na Mestni občini Ljubljana (Mol) in pri županu Zoranu Jankoviću doma, so za STA… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem