Povezane novice

PLAZ, KI JE TERJAL ENO ŽIVLJENJE, SI JE OGLEDAL GEOLOG: Sanacija bo trajala več mesecev (FOTO)

Regional 23.01.2024
Plaz, ki se je v ponedeljek sprožil na cesto v dolino Polog na Tolminskem in terjal eno življenje, si je danes ogledal geolog. Ocenjuje, da gre za okrog 10.000 kubičnih metrov materiala, sanacija pa bo trajala več mesecev. Gorski reševalci in… »

V plazu na Tolminskem se je premaknilo 10.000 kubičnih metrov materiala

RTV Slovenija 23.01.2024
Območje ponedeljkovega plazu na Tolminskem si je ogledal geolog. Ocenil je, da je zgrmelo več kot 10.000 kubičnih metrov materiala in da bo sanacija trajala več mesecev. Gorski reševalci in policisti so vzpostavili stik s prebivalcema domačije, ki… »

#foto Znane podrobnosti včerajšnje tragedije na Tolminskem, v kateri je pod plazom umrl domačin; dva prebivalca odrezana od…

Dnevnik 23.01.2024
66-letnika so po uri iskanja našli mrtvega pod skladovnico drv, ki se je podrla zaradi plazu. 26-letni voznik delovnega stroja je bil laže poškodovan, a je že doma. Brez poškodb jo je odnesel voznik tovornjaka. Plaz si je danes ogledal geolog, ki… »

Na Tolminskem po plazu večmesečna sanacija, domačija odrezana od sveta

SiolNET 23.01.2024
Plaz, ki se je v ponedeljek sprožil na cesto v dolino Polog na Tolminskem in terjal eno življenje, si je danes ogledal geolog. Ocenjuje, da gre za okrog deset tisoč kubičnih metrov materiala, sanacija pa bo trajala več mesecev. Gorski reševalci in… »

Zaradi plazu v Pologu od sveta odrezana še oče in sin

Delo 23.01.2024
Lokalni cesti med Zatolminom proti planini Polog ter Tolminska korita–Čadrg sta do nadaljnjega zaprti. Plaz, ki se je v ponedeljek sprožil nad cesto v dolino Polog na Tolminskem in terjal eno življenje, si je danes ogledal geolog. Ocenjuje, da gre za… »

Našli so ga zasutega pod skladovnico drv, ni mu bilo več pomoči

Zurnal24 23.01.2024
Med izvajanjem del na cesti se je sprožil večji plaz, ki je pod seboj pokopal 66-letnega moškega. V ponedeljek dopoldne se je nad lokalno cesto iz Zatolmina proti planini Polog sprožil večji plaz. S PU Nova Gorica so sporočili podrobnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem