Povezane novice

Odbita subverzivnost med uspešnicami

Dnevnik 23.01.2024
Čeprav zlati globusi, nagrade kritikov in britanske BAFTE, ki januarja v svet prvi razglasijo svoje nominacije in zmagovalce, praviloma dobro napovejo sezono filmskih nagrad, pa je razkritje letošnjih nominacij za oskarje vendarle poskrbelo za nekaj… »

IZRAZIT USPEH OPPENHEIMERJA! Nominiran tudi za najboljši film

Regional 23.01.2024
Oppenheimer ima letos največ nominacij za oskarja, in sicer kar 13, tudi za najboljši film. Poleg njega so v tej kategoriji nominirani še American Fiction, Anatomija padca, Barbie, Bartonova akademija, Morilci cvetne lune, Maestro, Pretekla življenja… »

Oppenheimer s 13 nominacijami vodi tekmo za letošnje oskarje

RTV Slovenija 23.01.2024
Po napetem letu v filmski industriji, ki so jo pretresale stavke in prekinitve dela, je Akademija z nominacijami za oskarje zasula biografsko dramo Christopherja Nolana, Oppenheimer. Triurni ep je nabral 13 nominacij, Nesrečna bitja mu sledijo z 11… »

Veliki boj Barbenheimerja: Oppenheimer s 13 nominacijami, Barbie z osmimi

Delo 23.01.2024
Največje presenečenje: med nominiranci ni Grete Gerwig niti Margot Robbie. Po letu, ki sta ga najbolj zaznamovala filma Barbie in Oppenheimer, tudi nominacije niso šle mimo njiju. Atomski biografski film Christopherja Nolana Oppenheimer jih ima 13… »

Nominacije za oskarje: ste zdaj vsi srečni?

SiolNET 23.01.2024
Letošnji nabor nominirancev za najprestižnejše filmske nagrade daje občutek, kot da bi člani Ameriške akademije filmske umetnosti in znanosti našli najbolj izpiljen kompromis med poklanjanjem pozornosti komercialnim in umetniškim presežkom. Po… »

Znani so letošnji nominiranci za oskarje

SiolNET 23.01.2024
V Los Angelesu so razkrili nominirance, ki se bodo na podelitvi 10. marca potegovali za najprestižnejše filmske nagrade. Nominiranci za najboljši film: American Fiction Anatomija padca Barbie Bartonova akademija Morilci cvetne lune Maestro Oppenheimer… »

Barbenheimer v sezoni nagrad

Dnevnik 23.01.2024
Lanskoletna poletna filmska hita Barbie in Oppenheimer v medijih s številom nominacij zaznamujeta tudi sezono filmskih nagrad, ki se je začela januarja s podelitvijo zlatih globusov in se bo sklenila marca z razglasitvijo dobitnikov oskarjev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem