Povezane novice

Turški parlament podprl članstvo Švedske v Natu

Delo 23.01.2024
Švedska za vstop v Nato potrebuje samo še zeleno luč Madžarske. Turški parlament je danes prepričljivo podprl pristopni protokol Švedske k zvezi Nato, poročajo tuje tiskovne agencije. Ratifikacijo protokola o pristopu Švedske k Natu mora sedaj… »

Turški parlament prižgal zeleno luč za vstop Švedske v Nato

RTV Slovenija 23.01.2024
Turški parlament je podprl pristopni protokol Švedske v Nato. Ratifikacijo protokola o pristopu mora podpisati še predsednik Recep Tayyip Erdogan, ki bi to lahko storil še ta teden. Švedski premier: Naredili smo korak bližje polnopravnemu članstvu… »

Turki dali zeleno luč, Švedi na pragu Nata

Zurnal24 23.01.2024
Nasprotja, ki so preprečevala ratifikacijo, so očitno zglajena. Turški parlament je danes prepričljivo podprl pristopni protokol Švedske k zvezi Nato, poročajo tuje tiskovne agencije. Ratifikacijo protokola o pristopu Švedske k Natu mora sedaj… »

Turški parlament podprl članstvo švedske v Natu

SiolNET 23.01.2024
Turški parlament je v torek glasoval za ratifikacijo švedskega članstva v Natu po več kot enoletnih zamudah, poroča AFP. Ratifikacijo protokola o pristopu Švedske k Natu mora zdaj podpisati še predsednik Recep Tayyip Erdogan, ki bi lahko to storil… »

VSTOP ŠVEDSKE V NATO: Orban bi se pogajal, švedski zunanji minister pa pravi, da za to ne vidi razloga

Regional 23.01.2024
Madžarski premier Viktor Orban je danes švedskega kolega Ulfa Kristerssona povabil v Budimpešto na pogovore o vstopu Švedske v zvezo Nato. Stockholm namreč še vedno čaka na zeleno luč Madžarske in Turčije, pri čemer bi lahko parlament v Ankari… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem