Povezane novice

Vlada bi se pogajala tudi o dopustih, normativih, učinkovitosti, sindikati niso navdušeni

RTV Slovenija 24.01.2024
Predstavniki sindikatov javnega sektorja in vlada si želijo intenzivirati pogajanja o novem plačnem sistemu, da bi jih lahko končali do konca junija. Vlada si sicer želi razširiti predmet pogajanj, sindikati pa niso za to. Vodja pogajalske skupine… »

Vlada in sindikati o prenovi plačnega sistema: pogajanja bi radi končali do poletja

SiolNET 24.01.2024
Predstavniki vlade in sindikatov javnega sektorja so danes nadaljevali pogajanja o prenovi plačnega sistema in odpravi plačnih nesorazmerij. Obe strani si želita, da bi se ta pogajanja tako na krovni kot stebrni ravni intenzivirala. Želja pa je, da bi… »

Znano je, kakšen bo letošnji regres in kdaj bo izplačan

SiolNET 24.01.2024
Potem ko se je v torek minister za delo, družino in socialne zadeve Luka Mesec na razočaranje mnogih odločil, da se bo minimalna plača dvignila le za 4,2 odstotka, kolikor je zakonsko določeno, je zdaj znano tudi, kakšna bo višina minimalnega… »

Tako bo letos z regresom

Zurnal24 24.01.2024
Znano, kakšna bo višina minimalnega regresa. Že pred časom smo v našem novinarskem prispevku ugibali o tem, kakšne spremembe se obetajo na področju regresa v letu 2024. Bolj ali manj jasno je bilo, da bo zaradi visoke inflacije sledilo tudi… »

Prehitro

Delo 24.01.2024
Minimalna plača se bo letos zvišala za 4,2-odstotka, kolikor je znašala decembrska inflacija. Minimalna plača v letu 2024 bo 1254 evrov bruto oziroma 902 evra neto (izplačilo za nekoga brez vzdrževanih družinskih članov in delovne dobe). Redna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem