Povezane novice

KAJ SE DOGAJA NA TIRIH? Vrstijo se incidenti in nesreče; danes vlak oplazil moškega

Regional 24.01.2024
Blizu železniške postaje Kranj je po prvih podatkih policije nekaj pred 7. uro potniški vlak, ki je peljal iz Ljubljane proti Jesenicam, oplazil moškega, ki je hodil ob tirih. Moški je lažje poškodovan in so ga po nudenju prve pomoči odpeljali v… »

Požar ob cesti Kranj–Škofja Loka pogašen

SiolNET 24.01.2024
Okoli poldneva je ob regionalni cesti Kranj–Škofja Loka v kraju Sv. Duh zagorel gospodarski objekt, pri čemer je nastala velika premoženjska škoda. Promet na tem delu je potekal izmenično enosmerno. Po prvih podatkih policije v požaru ni bil… »

Zagorelo v spalnici stanovanja, policist in stanovalca potrebovali zdravniško oskrbo #foto

SiolNET 24.01.2024
V torek zjutraj je iz za zdaj še neznanega vzroka zagorelo v spalnici enega od stanovanj na območju Trbovelj. V spalnici sta bili dve starejši osebi, ki sta ju iz stanovanja rešila policista. Zaradi vdihavanja dima so ju odpeljali v zdravniško… »

Foto: Zagorelo je v spalnici, rešila sta ju policista

Necenzurirano 24.01.2024
Včeraj zjutraj je v Trbovljah zagorelo v enem od stanovanj v večstanovanjskem objektu na Krešičevi cesti. Na kraju so posredovali gasilci PGD Trbovlje – mesto, ki so požar pogasili in občanu nudili prvo pomoč. Reševalci so oba stanovalca, ki sta… »

Nova nesreča na železniških tirih

Zurnal24 24.01.2024
Vlak op0lazil moškega, ki je hodil po tirih. Blizu železniške postaje Kranj je po prvih podatkih policije nekaj pred 7. uro potniški vlak, ki je peljal iz Ljubljane proti Jesenicam, oplazil moškega, ki je hodil ob tirih. Moški je lažje poškodovan… »

Potniški vlak oplazil moškega, ki je hodil po tirih

SiolNET 24.01.2024
Blizu železniške postaje Kranj je po prvih podatkih policije nekaj pred 7. uro potniški vlak, ki je peljal iz Ljubljane proti Jesenicam, oplazil moškega, ki je hodil ob tirih. Moški je lažje poškodovan in so ga po tem, ko so mu zagotovili prvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem