Povezane novice

SLABA NOVICA: Anže Lanišek se je poškodoval na treningu

Regional 24.01.2024
Iz tabora slovenskih smučarjev skakalcev je prišla slaba novica. Najboljši slovenski skakalec zadnjih let Anže Lanišek si je v torek na treningu v Planici poškodoval koleno in bo moral nekaj časa počivati. Operacije sicer ne bo potreboval, bo pa… »

#video Nesrečni Lanišek po poškodbi: Se vidimo kmalu!

Dnevnik 24.01.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek si je na treningu v Planici poškodoval koleno in ne bo nastopil na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu. Slovenija bo na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu nastopila brez… »

Velikanski šok iz slovenskega tabora tik pred začetkom SP

Zurnal24 24.01.2024
Slovenska skakalna reprezentanca je tik pred začetkom svetovnega prvenstva v poletih ostala brez svojega najmočnejšega aduta. Slovenski smučarski skoki so doživeli velikanski udarec pred začetkom svetovnega prvenstva v poletih v avstrijskem Bad… »

Svetovno prvenstvo na Kulmu brez Anžeta Laniška

Delo 24.01.2024
Domžalski skakalni as si je na včerajšnjem treningu v Planici poškodoval desno koleno. Bolečine, ki jih je slovenski skakalni as Anže Lanišek začutil v desnem kolenu pri enem od doskokov na včerajšnjem treningu v Planici, na žalost niso bile… »

Hud udarec za Anžeta Laniška

SiolNET 24.01.2024
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je v tej sezoni blestel. Žal pa bo moral kar za nekaj časa pozabiti na tekme, saj je na torkovem treningu v Planici staknil poškodbo kolena. Okrevanje bo po prvih napovedih trajalo okrog dva meseca. Namesto… »

Na Kulmu brez poškodovanega Laniška

RTV Slovenija 24.01.2024
Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek se je v torek poškodoval na treningu v Planici in tako ne bo mogel odpotovati na svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, ki bo ta konec tedna na Kulmu. Nesreča se je zgodila na treningu. Anže… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem