Povezane novice

Golob vabi na posvet o JEK 2

Dnevnik 24.01.2024
Premier Robert Golob se bo v torek sestal s predsednico republike Natašo Pirc Musar, predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič, vsemi predsedniki parlamentarnih strank ter poslancema madžarske in italijanske narodne skupnosti. Z njimi bo razpravljal o… »

Kumer: Za referendum o Jeku 2 je prezgodaj, a podpiram izvedbo tudi prej

Delo 24.01.2024
Predsednik vlade je za prihodnji teden sklical vrh politike o vprašanju, kako zastaviti proces odločanja o gradnji drugega bloka jedrske elektrarne. Za razpis posvetovalnega referenduma o drugem bloku nuklearke v Krškem (Jek 2), za katerega se zavzema… »

Kumer: Za posvetovalni referendum je še prezgodaj, a podprl bi tudi njegovo zgodnejšo izvedbo

RTV Slovenija 24.01.2024
Za razpis posvetovalnega referenduma o projektu JEK 2, za katerega se zavzema SDS, je po mnenju ministra Bojana Kumra še prezgodaj, saj še ni vseh informacij. Kljub temu podpira tudi zgodnejšo izvedbo, saj ocenjuje, da je pomemben čim širši konsenz… »

Premier Golob sklical politični vrh o dolgoročni rabi jedrske energije

SiolNET 24.01.2024
Premier Robert Golob prihodnji torek pripravlja srečanje na temo energetske samooskrbe Slovenije in dolgoročne rabe jedrske energije, na katerega je povabil predsednico republike Natašo Pirc Musar, predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič… »

Predlog referenduma za JEK 2 pred poslanci na začetku marca

RTV Slovenija 24.01.2024
Državni zbor bo SDS-ov predlog za razpis posvetovalnega referenduma za izgradnjo drugega bloka Jedrske elektrarne Krško obravnaval na začetku marca. Bodo takrat poslanci tudi že določili dan glasovanja? Ni nujno. Poslanska skupina SDS-a je v četrtek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem