Povezane novice

Slovenci se bodo na Ronalda & co. pripravljali na Valetti

Delo 24.01.2024
Znana je druga nasprotnica slovenske nogometne reprezentance v pripravah na EP 2024, Kek bo z izbranci marca gostoval na Malti, natančneje v Valetti. Slovenska nogometna reprezentanca se je z zmago vrnila iz ZDA, naslednja postaja za izbrano vrsto pa bo… »

Kekovi varovanci pred spektaklom s Portugalci še na Malto

RTV Slovenija 24.01.2024
Slovenska reprezentanca se bo po uspešni reprezentančni akciji v ZDA znova zbrala marca, ko varovance Matjaža Keka čakajo nove preizkušnje. Pet dni pred tekmo s Portugalsko v Stožicah se bodo Slovenci odpravili v Valletto, kjer bodo odigrali drugo… »

Rogaška žari od ponosa, omenja se milijonski zaslužek

SiolNET 24.01.2024
V Rogaški Slatini so se zadnji dnevi ob jutranji kavici začeli podobno. V središču pogovorov se je znašel Nejc Gradišar, mladi napadalec, drugi strelec 1. SNL, po novem pa tudi članski reprezentant, ki je odločil zmagovalca na srečanju v San… »

Kekova četa se bo za spektakel s Portugalsko ogrevala na Malti

SiolNET 24.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je priprave za Euro 2024 začela v ZDA. V San Antoniu je s prevetreno in pomlajeno zasedbo ugnala Američane (1:0), marca pa jo čakata prijateljski tekmi, na katerih se bo predstavila tudi z najboljšimi igralci. Najprej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem