Povezane novice

Lepa gesta Poljakov ob poškodbi Laniška #video

SiolNET 25.01.2024
Poljska smučarska zveza je po poškodbi Anžeta Laniška objavila videoposnetek, v katerem so poljski skakalci slovenskemu asu namenili besede spodbude. Sportal Hud udarec za Anžeta Laniška Tik pred odhodom na svetovno prvenstvo v poletih na Kulm je iz… »

Poljaki izvedeli za Laniškovo poškodbo in storili nekaj izjemnega

Zurnal24 25.01.2024
Poljski smučarski skakalci so na čudovit način izkazali podporo poškodovanemu Anžetu Lanišku. Z današnjimi kvalifikacijmi se bi moralo v Bad Mitterndorfu začeli 28. svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, a je tekmovalcem že uvodoma načrte… »

Veter odpihnil četrtkov spored na Kulmu

RTV Slovenija 25.01.2024
Organizatorji 28. svetovnega prvenstva v smučarskih poletih, ki ga gosti Kulm, so morali zaradi vetra odpovedati četrtkove kvalifikacije in oba treninga. Program prvega dne prvenstva na letalnici na avstrijskem Štajerskem je predvideval dve seriji… »

Veter prekrižal račune prirediteljem spektakla na Kulmu

Delo 25.01.2024
V Bad Mitterndorfu oziroma Tauplitzu so odpovedali današnje kvalifikacije za 28. svetovno prvenstvo v smučarskih poletih. Zaradi premočnih vetrovnih sunkov avstrijskim prirediteljem 28. svetovnega prvenstva v smučarskih poletih ni preostalo drugega… »

Že prvi dan prvenstva v Kulmu velik udarec za skakalce

Zurnal24 25.01.2024
Skakalci v nemilosti vremena. In to že prvi dan svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. Neugodne vremenske razmere krojijo prvo dejanje svetovnega prvenstva v smučarskih poletih na letalnici na Kulmu v Avstriji. Zaradi premočnega vetra so… »

Težave na svetovnem prvenstvu na Kulmu

SiolNET 25.01.2024
Danes bi se moralo na Kulmu s kvalifikacijami in internimi boji v močnejših reprezentancah začeti svetovno prvenstvo v poletih, a je organizatorjem in posledično skakalcem ponagajal veter. Odpovedana sta bila tako trening skoka kakor tudi… »

ZAČETEK SP V SMUČARSKIH SKOKIH: Slovenska ekipa bo poletela brez Laniška

Regional 25.01.2024
Z uradnim treningom in s kvalifikacijami (14.00) se na letalnici na Kulmu v Avstriji začenja prvo dejanje svetovnega prvenstva v smučarskih poletih. Slovenska ekipa je tik pred zdajci ostala brez najboljšega v svetovnem pokalu Anžeta Laniška, ki se… »

"Vsa Slovenija se je sestavila, da smo nekaj naredili"

SiolNET 25.01.2024
"Najprej bom počakal, da ne bom šel s prevelikimi očmi in pričakovanji na prvenstvo. Morda ta neučakanost in prehitevanje samega sebe odbijeta moje kakovosti," je o pričakovanjih pred vrhuncem sezone, svetovnim prvenstvom v poletih na Kulmu… »

Peter Prevc bo šel z glavo na zabavo, leteli bodo tudi za nesrečnega Laniška

Delo 25.01.2024
Svetovni podprvak v smučarskih poletih Timi Zajc brez velikih pričakovanj na 28. SP na Kulmu, avstrijska velikanka uganka tudi za rekorderja Petra Prevca. V nadaljevanju preberite: Zakaj je odsotnost Anžeta Laniška na 28.svetovnem prvenstvu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem