Povezane novice

Boban drugič zapustil Švico, Uefa mu želi srečo pri novih izzivih

Delo 25.01.2024
Zdaj že nekdanji tehnični direktor Evropske nogometne zveze (Uefe) se ne strinja s predsednikom Aleksandrom Čeferinom. Nekdanji zvezdnik hrvaške reprezentance, zagrebškega Dinama in italijanskega Milana Zvonimir Boban zaradi razhajanj s predsednikom… »

Konec nekega prijateljstva: Zvonimir Boban zapušča Aleksandra Čeferina. Objavljamo njegovo pismo javnosti

Dnevnik 25.01.2024
Legendarni hrvaški reprezentant Zvonimir Boban po slabih treh letih zapušča Evropsko nogometno zvezo (Uefa) in najtesnejšega sodelavca, njenega predsednika Aleksandra Čeferina. Razlog: napovedane spremembe statuta zveze, s katerimi bi Čeferin lahko… »

Hud udarec za Čeferina! Zapustil ga je tesen sodelavec in prijatelj

Zurnal24 25.01.2024
Šok za Aleksandra Čeferina na vrhu Uefe. Zapustil ga je tesen sodelavec in prijatelj Zvonimir Boban. Hrvaški mediji danes poročajo, da Zvonimir Boban zapušča Uefo. "Žal mi je in žalosten sem, toda zapuščam Uefo," je sporočil Hrvat. In razlog… »

Boban zaradi nestrinjanja s predlogom novega mandata zapustil Čeferina

RTV Slovenija 25.01.2024
Legendarni hrvaški nogometaš Zvonimir Boban zaradi nestrinjanja s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom zapušča Evropsko nogometno zvezo. Boban je bil tesen sodelavec Čeferina. Od leta 2021 je pri Uefi prav na Čeferinovo željo opravljal funkcijo… »

Hrvat zaradi nestrinjanja s Čeferinom nepričakovano zapušča Uefo

SiolNET 25.01.2024
Kot poroča hrvaški Index, ožji sodelavec Uefe Zvonimir Boban nepričakovano zapušča krovno evropsko nogometno zvezo. Legendarni nekdanji hrvaški nogometaš je bil glavni operativec Uefe in tesen sodelavec predsednika Aleksandra Čeferina, a, kot je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem