Povezane novice

ŠE EN PRIMER GROŽENJ NA ŠOLI: Sošolcem povedal, da je pripravil načrt in orožje za streljanje

Regional 25.01.2024
Policisti so bili ta teden obveščeni o sumu groženj v eni izmed izobraževalnih ustanov v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Izvedli so prve nujne ukrepe za zagotavljanje varnosti ter nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma… »

Dijak, ki je na ljubljanski srednji šoli načrtoval strelski pohod, začasno izključen

SiolNET 25.01.2024
Na eni izmed ljubljanskih srednjih šol je dijak prvega letnika nameraval izvesti strelski pohod. Na Policijski upravi Ljubljana so potrdili, da so bili ta teden obveščeni o sumu groženj v eni izmed izobraževalnih ustanov. Ravnateljica šole pa je za… »

Ljubljanskega dijaka, ki naj bi sošolcem grozil s strelskim pohodom, začasno izključili iz šole

Dnevnik 25.01.2024
Na eni izmed ljubljanski srednjih šol naj bi dijak grozil sošolcem in napovedoval strelski pohod. Za kako resno grožnjo je šlo, policisti še preverjajo. Ljubljanski policisti so danes potrdili, da so jih z ene izmed ljubljanskih šol obvestili o… »

Grožnje v ljubljanski šoli: Dijak pripravil načrt, datum in orožje za streljanje

Zurnal24 25.01.2024
Grožnje v šoli. Ljubljanski policisti so bili obveščeni o sumu groženj v okolju ene izmed izobraževalnih ustanov na območju Ljubljane. Portal 24ur piše, da je dijak sošolcem povedal, da je pripravil načrt, datum in orožje za streljanje na… »

Dijak grozil s streljanjem na ljubljanski šoli, policija izvedla nujne ukrepe

Necenzurirano 25.01.2024
S PU Ljubljana so danes sporočili, da so bili v tem tednu obveščeni o sumu groženj v okolju ene izmed izobraževalnih ustanov na območju Ljubljane. O omenjenem dogodku je pred tem že poročal spletni portal 24ur.com. Kot so navedli na njihovi… »

Dijak pripravil načrt za streljanje na eni od ljubljanskih srednjih šol

Delo 25.01.2024
Dijak je sošolcem povedal, da je pripravil načrt, datum in orožje za streljanje na šoli. Iz šole je do nadaljnjega izključen. Spletni portal 24ur.com poroča, da se je nanje obrnil starš ene izmed ljubljanskih srednjih šol. Kot je povedal, je… »

Na eni izmed ljubljanskih šol naj bi dijak napovedoval streljanje, policija in šola že ukrepali

RTV Slovenija 25.01.2024
Policisti so bili v tem tednu obveščeni o sumu groženj v eni izmed izobraževalnih ustanov na območju Ljubljane. Šlo naj bi za dijaka, ki je sošolcem dejal, da je pripravil načrt streljanja na šoli. Podrobnosti dogodka sicer niso znane zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem