Povezane novice

Zajc s sladkimi skrbmi, vendar tudi resnim opozorilom

Delo 26.01.2024
Timi Zajc po prvem »polčasu« posamične tekme 28. svetovnega prvenstva v smučarskih poletih na Kulmu v najboljšem položaju. Zelo dobro kaže tudi Lovru Kosu. V nadaljevanju preberite: Kdaj se je pri Timiju Zajcu, prepričljivo vodilnem po prvem… »

Hrgota razkril: To je bila točka preloma pri Zajcu

Zurnal24 26.01.2024
Timi Zajc je izvrstno opravil s prvim dnevom svetovnega prvenstva v poletih. Po dveh od štirih serij je v lepi prednosti pred vsemi konkurenti. Dobro kaže tudi Lovru Kosu na petem mestu. Zajc, ki se mu sezona svetovnega pokala do prihoda v Bad… »

#video Prerojeni Zajc leti proti naslovu svetovnega prvaka

Dnevnik 26.01.2024
Slovenski as Timi Zajc vodi po prvi polovici tekmovanja posameznikov na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu, kjer bo druga polčas danes ob 14. uri. V boju za stopničke je tudi Lovro Kos, ki bo napadal s petega mesta. »Znova sem začutil… »

Timi Zajc najdaljši med vsemi, tudi vodi po prvem dnevu

Delo 26.01.2024
V Bad Mitterndorfu-Tauplitzu izpeljali uvodni seriji za trening in prvi tekmovalni dan na 28. svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih. Timi Zajc (435,8 točke) je na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu pred 7800 navijači po dveh serijah od štirih… »

Preporod Timija Zajca, ki je na poti k novemu naslovu svetovnega prvaka

RTV Slovenija 26.01.2024
Timi Zajc dokazuje, da je mož za velike tekme. Po polovici posamične tekme svetovnega prvenstva v poletih 23-letni slovenski as vodi z lepo prednostjo. V igri za medaljo je tudi Lovro Kos, ki po dveh serijah zaseda peto mesto. 228,5 in 227,0 m sta… »

Diši po zlati medalji! Timi Zajc prvi dan SP v poletih razred zase!

Zurnal24 26.01.2024
Na letalnici v Kulmu se je končal prvi dan svetovnega prvenstva v smučarskih poletih, katerega je prepričljivo dobil Timi Zajc. Po četrtkovih težavah z vetrom se je danes na letalnici v Kulmu v Avstriji začelo svetovno prvenstvo v smučarskih… »

Fenomenalni Timi Zajc v igri za zlato medaljo!

SiolNET 26.01.2024
Uvodni dan svetovnega prvenstva v poletih na letalnici na Kulmu se je za slovensko skakalno reprezentanco razpletel sanjsko. Po dveh od štirih poletov, kolikor jih je na posamični preizkušnji, je vodilni aktualni podprvak iz Vikersunda Timi Zajc, ki je… »

Kos in Zajc navdušila na letalnici v Kulmu, Hrgota prečrtal zadnje ime

Zurnal24 26.01.2024
V Kulmu se bo danes začelo svetovno prvenstvo v poletih. Potem ko je vreme krojilo in odneslo četrtkove kvalifikacije, se bo danes na letalnici v Kulmu v Avstriji začelo svetovno prvenstvo v smučarskih poletih. Slovenska ekipa je tik pred zdajci… »

Skoki na Ljubnem, poleti v Kulmu

Gorenjski glas 26.01.2024
Kranj – Z današnjimi kvalifikacijami se začenja svetovno prvenstvo v poletih v Kulmu. Na njem nastopajo tudi naši smučarski skakalci. To so Peter in Domen Prevc, Lovro Kos, Žiga Jelar in Timi Zajc. Žal si je Anže Lanišek v torek na treningu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem