Povezane novice

Shiffrinova zapustila bolnišnico in pomirila navijače

SiolNET 26.01.2024
Ves dan smo bili na trnih in se spraševali, kako resna je poškodba najboljše smučarke sveta Mikaele Shiffrin. V petek zvečer se je Američanka oglasila z zelo skopimi informacijami. Jasno je le, da ta konec tedna in v torek na veleslalomu na… »

Zmago Stephanie Venier zasenčil padec Mikaele Shiffrin, ki se k sreči ni huje poškodovala

RTV Slovenija 26.01.2024
Zahteven smuk v Cortini d'Ampezzo je najhitreje odpeljala Avstrijka Stephanie Venier. Grdo je pred zahtevnim zavojem padla Mikaela Shiffrin, ki se, kot kaže, ni huje poškodovala. Corinne Suter je po padcu končala sezono. Ilka Štuhec je zasedla 21… »

Mikaela po grdem padcu ni resneje poškodovana, Ilka z zavoro

SiolNET 26.01.2024
V Cortini d'Ampezzo so se najboljše alpske smučarke, specialistke za hitri disciplini, pomerile na četrtem smuku sezone svetovnega pokala, ki pa so ga že med nastopi najboljših zaznamovali hudi padci. Med drugim je grdo padla Američanka Mikaela… »

Znova zastal dih, tokrat zaradi Mikaele Shiffrin

Dnevnik 26.01.2024
Seznamu poškodovanih najboljših alpskih smučarjev v tej sezoni, Norvežanu Aleksandru Aamodtu Kildeju, Avstrijcu Marcu Schwarzu, Francozu Alexisu Pinturaultu in Slovakinji Petri Vlhovi, se je, kot kaže, v Cortini d'Ampezzo priključila s 95 zmagami… »

Hud padec Mikaele Shiffrin

Delo 26.01.2024
Američanka jo je skupila na smuku v Cortini, po prvih pregledih na tamkajšnji kliniki so ugotovili, da sta sprednja in zadnja križna vez ostali nepoškodovani. Smuk alpskih smučark za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo, ki ga je dobila Avstrijka… »

To so prve podrobnosti o poškodbi Mikaele Shiffrin

Zurnal24 26.01.2024
Mikaela Shiffrin je grdo padla na smukaški tekmi v Cortini d'Ampezzo. A kot za zdaj kaže, jo je odnesla brez najhujših poškodb kolena. Na informacije, koliko časa bo odsotna z belih strmin, še čakamo. Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin je grdo… »

Olimpijska proga terjala velik davek

Delo 26.01.2024
Stephanie Venier zmagala na smuku v Cortini, Ilka Štuhec na 21. mestu. Avstrijka Stephanie Venier je zmagala v smuku za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo, kjer bodo potekale ženske tekme na zimskih olimpijskih igrah leta 2026. Druga na… »

Venier zmagala na smuku v Cortini, hud padec Mikaele Shiffrin

Dnevnik 26.01.2024
Avstrijka Stephanie Venier je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo, kjer bodo potekale ženske tekme na zimskih olimpijskih igrah leta 2026. Druga na tekmi, ki so jo zaznamovali padci in napake najboljših smučark, je… »

Mikaelo Shiffrin po grozljivem padcu odpeljal helikopter

Zurnal24 26.01.2024
Mikaela Shiffrin je grdo padla na smuku v Cortini d'Ampezzo. Poškodovana Američanka je bila s helikopterjem prepeljana v bolnišnico. Smuk je sicer dobila Stephanie Venier, Ilka Štuhec je bila 21. V italijanski Cortini d'Ampezzo se je odvil četrti… »

HUD PADEC ALPSKE SMUČARKE: Shiffrinovo vrglo v zaščitno ograjo, po odboju obležala nepremično na snegu (VIDEO)

Regional 26.01.2024
Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je padla na smuku za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Padec je bil hud, pomagati so ji morali reševalci, po pomoči je vstala, a je imela pokrčeno levo nogo in si je do mesta, kjer jo je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem