Povezane novice

Nika Prevc dobila kvalifikacije

Delo 26.01.2024
V Zgornje Savinjski dolini opravljeno prvo dejanje za posamično tekmo v soboto za svetovni pokal v smučarskih skokih. Nika Prevc še naprej potrjuje dobro formo. Tokrat je bila prepričljiva v kvalifikacijah smučark skakalk na Ljubnem ob Savinji, kjer… »

Navdušena, da je visoko, tudi če ni super skokov

Delo 26.01.2024
Kvalifikacije za uvodno tekmo svetovnega pokala smučark skakalk na Ljubnem potekale po slovenskih notah. V nadaljevanju preberite: Tekmovanje smučark skakalk za svetovni pokal v Zgornji Savinjski dolini na Ljubnem se je začelo po domačih notah… »

Vroča Nika Prevc spet zablestela, odlična tudi le 16-letna slovenska skakalka

SiolNET 26.01.2024
Ženski skakalni tabor je zbran na Ljubnem ob Savinji, kjer tekmovalke v soboto in nedeljo čakata posamični preizkušnji. V petek so dekleta opravila s kvalifikacijami, v katerih je bila prepričljivo najboljša vodilna v skupnem seštevku Nika Prevc… »

Slovenke navdušile v kvalifikacijah Ljubnega

Zurnal24 26.01.2024
Nika Prevc dobila kvalifikacije na Ljubnem, na tekmi bo nastopilo kar devet Slovenk. Smučarska skakalka Nika Prevc še naprej navdušuje. Danes je bila prepričljiva v kvalifikacijah na tekmi v domačem Ljubnem ob Savinji, kjer je v slabih razmerah s… »

Nika Prevc prepričljivo najboljša v kvalifikacijah, Nika Križnar tretja

RTV Slovenija 26.01.2024
Nika Prevc je tudi v kvalifikacijah pred sobotno tekmo na Ljubnem potrdila, da je trenutno najboljša skakalka na svetu. Skočila je 87,0 m in za dobrih pet točk prehitela konkurenco. Nika Križnar je bila tretja. V svojem slogu je zmagovalka petih tekem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem