Povezane novice

Požar pod nadzorom

Delo 26.01.2024
Zagorelo v industrijski coni Trata, okoliški prebivalci naj zaprejo okna in se ne približujejo območju. Škofjeloški gasilci so ob pomoči poklicnih in prostovoljnih gasilcev iz drugih občin uspeli omejiti požar, ki je izbruhnil v objektu… »

Požar skladišča v Škofji Loki je pod nadzorom. Prebivalci naj še vedno ne odpirajo oken.

RTV Slovenija 26.01.2024
Škofjeloškim gasilcem je ob pomoči poklicnih in prostovoljnih gasilcev iz drugih občin uspelo omejiti požar, ki je izbruhnil v objektu industrijske cone v Škofji Loki. Gašenje sicer še poteka, tudi dim se še vedno vali. Zato opozorila ostajajo v… »

#foto #video Strahovit požar v Škofji Loki pogašen in pod kontrolo

Dnevnik 26.01.2024
Le dva dni po požaru na kmetiji v Svetem Duhu so danes občino Škofja Loka znova preplavili strah zbujajoči zvoki siren. Okoli 14. ure je zagorelo v najemniških prostorih Gorenjske predilnice v obrtnoindustrijski coni Trata, kamor naj bi se pred komaj… »

Požar v Škofji Loki omejili, a ga lahko gasijo še dolgo v noč #video #foto

SiolNET 26.01.2024
Škofjeloške policiste so okoli 14. ure obvestili o požaru v industrijski coni na Kidričevi cesti v Škofji Loki. Interventne službe so še vedno na kraju, je pa škofjeloškim gasilcem s pomočjo poklicnih in prostovoljnih gasilcev iz drugih občin… »

Požar na Trati še vedno gasijo

Gorenjski glas 26.01.2024
Požar v industrijski coni na območju Gorenjske predilnice na Trati je pod nadzorom, ne pa tudi popolnoma omejen. »Lahko pričakujemo, da bomo gasili ne samo danes ponoči, ampak tudi v naslednjih dneh,« pravi vodja intervencije Tomaž Ažbe. Škofja… »

Foto: Dim iz industrijske cone v Škofji Loki se še vali. Prebivalci naj ne odpirajo oken

Necenzurirano 26.01.2024
Nekaj pred 14. uro je zagorelo v industrijski coni na Trati v Škofji Loki. Požar je izbruhnil v skladišču enega od podjetij v industrijski coni Trata. Ognjene zublje krotijo poklicni gasilci iz Kranja in njihovi kolegi iz prostovoljnih društev Trata… »

Požar še ni pogašen, prebivalci naj ne odpirajo oken

Zurnal24 26.01.2024
Gasilcem je uspelo omejiti požar, ki je izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki. Škoda bo precejšnja. Škofjeloški gasilci so ob pomoči poklicnih in prostovoljnih gasilcev iz drugih občin uspeli omejiti požar, ki je izbruhnil v objektu… »

Požar v industrijski coni na Trati

Gorenjski glas 26.01.2024
Škofja Loka – Nad Trato v Škofji Loki se vije velik oblak gostega dima, ki je viden daleč naokoli. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so bili škofjeloški policisti okoli 14. ure obveščeni o požaru v industrijski coni na Kidričevi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem