Povezane novice

Ukrepi po požaru ne veljajo več: prebivalci lahko odprejo okna in se prosto gibljejo

RTV Slovenija 27.01.2024
Po požaru, ki je v petek okoli 14. ure izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki, gasilci še vedno gasijo posamezna žarišča. Vodja intervencije je izdal preklic veljavnosti vseh ukrepov po požaru, kar pomeni, da okoliški prebivalci lahko odprejo… »

Škofjeločani se po požaru lahko znova prosto gibljejo

Delo 27.01.2024
Ljudje naj zaradi varnosti in nemotenega dela interventnih služb še vedno ne hodijo na kraj dogodka. Po obsežnem požaru, ki je v petek okoli 14. ure izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki, gasilci še vedno ostajajo na delu in gasijo posamezna… »

Gorele pnevmatike, dim se je dvigal več sto metrov visoko

Zurnal24 27.01.2024
Po obsežnem požaru, ki je v petek okoli 14. ure izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki, gasilci še vedno ostajajo na delu in gasijo posamezna žarišča. Kot je za STA povedal poveljnik Gasilskega poveljstva Občine Škofja Loka Tomaž Ažbe, na… »

Foto: Škofjeločani lahko znova zadihajo, vodja intervencije izdal preklic vseh ukrepov

Necenzurirano 27.01.2024
Gasilci danes nadaljujejo z intervencijo v industrijski coni v Škofji Loki, kjer je včeraj izbruhnil obsežen požar. Vzrok požara še ni znan, je pa vodja intervencije v popoldanskih urah izdal preklic veljavnosti vseh ukrepov po požaru, kar pomeni… »

V Škofji Loki še vedno gasijo posamezna žarišča

SiolNET 27.01.2024
Po obsežnem požaru, ki je v petek okoli 14. ure izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki, gasilci še vedno ostajajo na delu in gasijo posamezna žarišča. Vodja intervencije pa je izdal preklic veljavnosti vseh ukrepov po požaru, kar pomeni, da… »

#video Požar v Škofji Loki: gašenje posameznih žarišč, prebivalci lahko odprejo okna

Dnevnik 27.01.2024
Po obsežnem požaru, ki je v petek okoli 14. ure izbruhnil v industrijski coni v Škofji Loki, gasilci še vedno ostajajo na delu in gasijo posamezna žarišča. Vodja intervencije pa je izdal preklic veljavnosti vseh ukrepov po požaru, kar pomeni, da… »

Požar omejen, gasilci ostajajo na lokaciji

Gorenjski glas 27.01.2024
Gasilci še vedno vztrajajo na kraju včerajšnjega požara v industrijski coni na Trati v Škofji Loki. Požar so omejili, gasijo pa še manjša žarišča. Škofja Loka – Gašenje žarišča obsežnega požara, ki je v industrijski coni na Trati v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem