Povezane novice

Nika Prevc: Tudi s slabšimi skoki dosegam dobre rezultate

SiolNET 27.01.2024
"Že odkar smo prišli na domače prizorišče, se ravno zaradi okolja dobro počutim. Navdušuje me, da je toliko gledalcev ravno pri nas doma. Na to sem zelo ponosna. Danes se ni vse izšlo po željah, a dobro se mi zdi, da lahko kljub slabšim skokom… »

"Opravičujem se, da sem malo pokvarila vašo zabavo"

SiolNET 27.01.2024
"Kocine mi gredo po konci ob tej množici navijačev. Lahko si le želimo, da bi imeli na vsakem prizorišču toliko gledalcev. Rada sem tukaj v Sloveniji, navijači so res prijazni, navijajo za vse, tako da se opravičujem, da sem malo pokvarila vašo… »

Urša Bogataj: Lahko rečem le, da se nekako nagibam na eno stran

SiolNET 27.01.2024
Ob skakalnici na Ljubnem ob Savinji je sobotno dogajanje spremljala tudi slovenska smučarska skakalka, novopečena mamica Urša Bogataj, ki je po hudi lanski poškodbi in materinstvu prekinila kariero. V novi vlogi mame so počuti odlično, Niki Prevc… »

Urša Bogataj z otroškim vozičkom pod skakalnico, kjer je lani padla

Zurnal24 27.01.2024
"Ko bo pravi čas, bom povedala, kakšna je moja odločitev," o morebitnem nadaljevanju kariere dejala dvakratna olimpijska prvakinja. Olimpijska zmagovalka Urša Bogataj je z otroškim vozičkom spremljala prvo od dveh tekem sezone svetovnega pokala… »

Urša Bogataj z otroškim vozičkom v Ljubnem

Delo 27.01.2024
Dvakratna olimpijska zmagovalka pod skakalnico, kjer je lani padla. Olimpijska zmagovalka Urša Bogataj je z otroškim vozičkom spremljala prvo od dveh tekem sezone svetovnega pokala smučarskih skakalk na Ljubnem, kjer je padla na prvi dan leta 2023 in… »

Nika Prevc z drugim mestom na Ljubnem utrdila skupno vodstvo

RTV Slovenija 27.01.2024
Dobitnica velikega kristalnega globusa v lanski zimi Avstrijka Eva Pinkelnig je zmagala na prvi tekmi svetovnega pokala na Ljubnem. Drugo mesto je zasedla Nika Prevc, ki je povišala prednost v skupnem seštevku. 35-letna Avstrijka je nosilko rumene… »

Nika Prevc: Še nikoli nisem čutila takšne podpore navijačev, upam, da jutri prikažem še boljše skoke

Dnevnik 27.01.2024
Slovenske smučarske skakalke so navdušile domače navijače na Ljubnem. Več kot deset tisoč ljudi je upalo na na novo zmago najboljše skakalke zime Nike Prevc, a so se morali zadovoljiti z drugim mestom mlade šampionke. Nika Prevc je premoč… »

Odlična Nika Prevc z drugim mestom povečala prednost v skupnem seštevku

Delo 27.01.2024
Smučarska skakalka Nika Prevc druga na tekmi svetovnega pokala na Ljubnem ob Savinji, boljša le Eva Pinkelnig. Avstrijska smučarska skakalka Eva Pinkelnig (91, 90,5 m; 269,3 točke) je zmagovalka tekme svetovnega pokala na Ljubnem ob Savinji. Tik za… »

Nov uspeh Nike Prevc pred strastnimi navijači, dve Slovenki prvič do točk #video

SiolNET 27.01.2024
Izjemna Nika Prevc nadaljuje serijo uspehov! Na prvi tekmi od dveh na Ljubnem ob Savinji ta konec tedna se je zavihtela na 2. mesto, boljša je bila le Avstrijka Eva Pinkelnig, ki je vodila že po prvi seriji. Nika Križnar je tekmo končala na 5. mestu… »

Nika Prevc razveselila 10.000-glavo množico na Ljubnem

Zurnal24 27.01.2024
Najboljša smučarska skakalka na svetu Nika Prevc je z drugim mestom razveselila več kot 10.000 navijačev na domači tekmi svetovnega pokala na Ljubnem. Avstrijka Eva Pinkelnig (269,3 točke) je zmagovalka tekme za svetovni pokal smučarskih skakalk na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem