Povezane novice

Predsednik ruskega parlamenta svari pred tretjo svetovno vojno

SiolNET 27.01.2024
Predsednik ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je ob današnji 80. obletnici dne, ko je sovjetska Rdeča armada leta 1944 dokončno pregnala sile nacistične Nemčije iz okolice Leningrada, opozoril na nevarnost tretje svetovne vojne. Ob tem je dodal… »

Vojska naše sosede pred veliko spremembo, skrbijo jih izredne razmere

SiolNET 27.01.2024
Italijanske oborožene sile naj bi v izrednih razmerah, na primer med vojnami, resnimi mednarodnimi krizami ali v nesrečah v prihodnje podpirali rezervisti. Na obrambnem ministrstvu v Rimu namreč pripravljajo predlog zakona, po katerem bi Italija imela… »

"To bi lahko vodilo v tretjo svetovno vojno"

Zurnal24 27.01.2024
Iz Rusije so prišla svarila pred novim uničujočim globalnim konfliktom. Predsednik ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je ob današnji 80. obletnici dne, ko je sovjetska Rdeča armada leta 1944 dokončno pregnala sile nacistične Nemčije iz okolice… »

SMO RES ŽE TAKO DALEČ? Predsednik ruske dume svari pred tretjo svetovno vojno

Regional 27.01.2024
Predsednik ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je ob 80. obletnici osvoboditve Leningrada opozoril na nevarnost tretje svetovne vojne. Ob tem je dodal, da je za vodstvo držav zveze Nato fašistična ideologija postala norma. Po njegovem mnenju je to… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem