Povezane novice

#foto Svetovni pokal na Ljubnem: Praznik s piko na i

Dnevnik 28.01.2024
Slovenske skakalke in skakalni navijači si bodo tekmi na Ljubnem 2024 zapomnili za vse življenje. Izjemno vzdušje rekordnega števila navijačev in uspehi domačih skakalk, za piko na i pa je z zmago poskrbela Nika Prevc. Kako kratka je pot od pekla do… »

Nika Prevc si najprej želi globus, morda pa nekoč tudi rekord Sare Takanaši

RTV Slovenija 28.01.2024
Za Niko Prevc je res odlična sezona, na Ljubnem ob Savinji je s šesto zmago že postala najuspešnejša slovenska skakalka v svetovnem pokalu, že pa se spogleduje tudi z rekordom Sare Takanaši, ki ima kar 63 zmag. V soboto je pred številnimi gledalci… »

Prevčeva Nika, slovenska boginja zmage

Delo 28.01.2024
Domače orlice na tekmah svetovnega pokala v Zgornje Savinjski dolini trikrat na zmagovalnih stopničkah. V nadaljevanju preberite: Domače z veliko začetnico! Domači preizkušnji smučark skakalk za svetovni pokal na Ljubnem, domače vzdušje pred… »

"Imamo Niko, dobro ekipo in obetaven podmladek"

SiolNET 28.01.2024
Glavni trener slovenskih smučarskih skakalk Zoran Zupančič je potegnil črto pod dvodnevni svetovni pokal na Ljubnem od Savinji, kjer je Nika Prevc zmagala na drugi tekmi in bila prvič druga, Nika Križnar pa je sobotnemu petemu mestu dodala tretje… »

Mlada slovenska sankača do zgodovinskega uspeha

SiolNET 28.01.2024
V Umhausenu na zahodu Avstrije je danes potekala zadnja tekma mladinskega svetovnega pokala v sankanju na naravnih progah v tej sezoni. Tudi tokrat sta jo zaznamovala brata Žiga in Vid Kralj iz Podljubelja, ki sta sezono v skupnem seštevku pokala… »

Nika Prevc zmagala na Ljubnem, Nika Križnar tretja

Gorenjski glas 28.01.2024
Ljubno ob Savinji – Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (276,8 točke) je zmagovalka druge posamične tekme za svetovni pokal na Ljubnem ob Savinji. Na veselje domačih pristašev je v finalu zadržala prvo mesto in premagala sobotno zmagovalko… »

Nika Prevc s šesto zmago postavila piko na i prazniku na Ljubnem

RTV Slovenija 28.01.2024
Nika Prevc je poskrbela za popoln konec tedna na Ljubnem. Na drugi tekmi pod Rajhovko je izjemna slovenska skakalka zmagala že šestič v letošnji sezoni. Uspeh je s tretjim mestom dopolnila Nika Križnar. Nika Prevc je vodila že po prvi seriji… »

Gut-Behrami drugič zapored zmagala na superveleslalomu, Štuhec odstopila

RTV Slovenija 28.01.2024
Lara Gut-Behrami je potrdila svoje superveleslalomsko mojstrstvo in slavila v Cortini d'Ampezzo. Ilka Štuhec je na progi, kjer bodo prihodnje olimpijske igre, odstopila. Avstrijka Stephanie Venier, ki je v petek na progi Olympia delle Tofane zmagala v… »

Slovenija slavi! Niki razveselili 6000-glavo množico na Ljubnem!

Zurnal24 28.01.2024
Prevčeva dobila nedeljsko preizkušnjo svetovnega pokala na Ljubnem ob Savinji, slovenski uspeh dopolnila Križnarjeva s tretjim mestom. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (276,8 točk) je slavila na drugi posamični tekmi svetovnega pokala v… »

ZMAGOSLAVJE NA TEKMI SVETOVNEGA POKALA: Nika Prevc slavila na Ljubnem

Regional 28.01.2024
Smučarska skakalka Nika Prevc je z današnjo zmago na Ljubnem ob Savinji dosegla 113. slovensko prvo mesto na tekmah svetovnega pokala. Slovensko slavje je s tretjim mestom dopolnila Nika Križnar. Nika Prevc je v finalu zadržala prvo mesto in premagala… »

Na Ljubnem slovensko rajanje, zmaga Nike Prevc, na odru tudi Nika Križnar

Delo 28.01.2024
Najboljša smučarska skakalka Nika Prevc je na domači tekmi prišla do šeste zmage v sezoni in karieri. Druga Eva Pinkelnig, tretja Nika Križnar. Vodilna smučarska skakalka sezone Nika Prevc je poskrbela za veliko veselje 6000 navijačev na Ljubnem… »

Obe Niki na zmagovalnem odru! Kar šest tisoč navijačev uživalo ob Zdravljici.

SiolNET 28.01.2024
Še en fantastičen dan na Ljubnem ob Savinji! Na drugi posamični tekmi na skakalnici pod Rajhovko je zmagala Nika Prevc, kar je že njena šesta zmaga v tej sezoni, slovenski uspeh pa je s tretjim mestom dopolnila njena soimenjakinja Nika Križnar. Na… »

Na zahtevni progi slavila Švicarka, Štuhčeva je odstopila

SiolNET 28.01.2024
Zmagovalka superveleslaloma v Cortini d'Ampezzo je Švicarka Lara Gut Behrami, drugo mesto si je na zahtevni progi privozila Avstrijka Stephanie Venier, tretja pa je bila Francozinja Romane Miradoli. Od naših je bila na tekmi le Ilka Štuhec, ki pa je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem