Povezane novice

Pentagon: ZDA si ne želijo vojne z Iranom, a bodo odgovorile na napad proiranske skupine

RTV Slovenija 29.01.2024
V Pentagonu menijo, da si Iran ne prizadeva za vojno z ZDA, ki si tudi ne želijo spopada, a bodo vseeno odgovorile na napad proiranskih milic na oporišče v Jordaniji, kjer so bili ubiti trije ameriški vojaki. Tiskovna predstavnica ameriškega… »

Biden išče odločen odziv na ubite vojake

Dnevnik 29.01.2024
Ameriška administracija tehta, kako odgovoriti na napad proiranske milice v Jordaniji, v katerem so bili ubiti trije ameriški vojaki. Medtem ko republikanski jastrebi zahtevajo napad na Iran, so demokrati bolj previdni. Bližnji vzhod še enkrat posega… »

Po smrti treh ameriških vojakov Biden grozi Iranu

Delo 29.01.2024
Prepletenost agencije OZN UNRWA s Hamasovimi morilci ogroža pomoč Palestincem. V nadaljevanju preberite: »Odzvali se bomo!« je po napadu z brezpilotnimi letali na ameriško vojaško oporišče v Jordaniji, v katerem so izgubili življenje trije… »

Iraške oblasti so obsodile napad na vojaško oporišče v Jordaniji

Delo 29.01.2024
Ameriški kongresniki so po napadu na ameriške vojake v Jordaniji pozvali k napadom na Iran. Irak pozval h koncu nasilja na Bližnjem vzhodu. Potem ko so bili v napadu z brezpilotnim letalnikom v Jordaniji v nedeljo ubiti trije ameriški vojaki, so… »

Biden / »Naj nihče ne dvomi, da bomo odgovorne kaznovali«

Mladina 29.01.2024
V Jordaniji so bili ubiti trije ameriški vojaki, ZDA pozvale k napadom na Iran. Potem ko so bili v napadu z brezpilotnim letalnikom v Jordaniji v nedeljo ubiti trije ameriški vojaki, so številni člani ameriškega kongresa predsednika Joeja Bidna javno… »

Kongresniki v ZDA pozvali k napadom na Iran

SiolNET 29.01.2024
Potem ko so bili v napadu z brezpilotnim letalnikom v Jordaniji v nedeljo ubiti trije ameriški vojaki, so številni člani ameriškega kongresa predsednika Joeja Bidna javno pozvali h krepitvi napadov na oborožene skupine na Bližnjem vzhodu, ki so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem