Povezane novice

STAVKA NA UPRAVNI ENOTI KOPER: "Urnik ostaja enak"

Regional 29.01.2024
Zaposleni v Upravni enoti Koper danes začenjajo tridnevno stavko, med katero bodo opravljali le nujna opravila. V Izoli in Piranu se za stavko niso odločili. Po podatkih sindikata državnih organov so se za stavko odločili javni uslužbenci 41 od… »

Stavkajo podplačani in preobremenjeni uradniki

Dnevnik 29.01.2024
Danes se je začela stavka zaposlenih v večini upravnih enot po državi; trajala bo do četrtka. Zahtevajo, da se uredijo pogoji dela in uskladijo plače s primerljivimi poklici v javnem sektorju. Veliko uradnikov dela za plačo, ki je nižja od… »

TAKO JE DANES POTEKALO DELO NA KOPRSKI UPRAVNI ENOTI: Kaj pa o stavki menijo občani? (VIDEO)

Regional 29.01.2024
Na več upravnih enotah je zaradi stavke delo danes okrnjeno. Na Upravni enoti Ljubljana, največji upravni enoti v državi, so zaradi stavke predhodno prenaročili 750 strank, ki so bile sicer naročene za katerega od treh dni, ko stavka poteka. Kakšnih… »

Zaradi nizkih plač stavka na 41 upravnih enotah: Stanje se ne izboljšuje, zadeve se kopičijo

RTV Slovenija 29.01.2024
Na več upravnih enotah je zaradi stavke delo danes okrnjeno. Na Upravni enoti Ljubljana so zaradi stavke predhodno prenaročili 750 strank, ki so bile sicer naročene za katerega od treh dni, ko stavka poteka. Kakšnih večjih težav pa niso zaznali. Kot… »

Upravne enote / Začetek tridnevne stavke

Mladina 29.01.2024
Nadaljuje se tudi stavka zdravnikov. Zaposleni na večini upravnih enot po državi danes začenjajo tridnevno stavko. V tem času bodo zagotavljali najnujnejše storitve, ponekod bodo zaprti krajevni uradi. Že tretji teden pa se nadaljuje zdravniška… »

Sindikati o razlogih za stavko na upravnih enotah: Etičnega pogona je že zdavnaj zmanjkalo

Dnevnik 29.01.2024
Zaposleni na večini upravnih enot po državi danes začenjajo tridnevno stavko. V tem času bodo zagotavljali najnujnejše storitve, ponekod bodo zaprti krajevni uradi. Po podatkih Sindikata državnih organov Slovenije so se za stavko odločili javni… »

Stavka na upravnih enotah: Deset let že opozarjamo, a spremenilo se ni nič

SiolNET 29.01.2024
Zaposleni na upravnih enotah že desetletje opozarjajo na težave, s katerimi se soočajo. A se ves ta čas, tudi po enodnevni opozorilni stavki nekaterih upravnih enot v lanskem novembru, razmere niso spremenile, je ob danes začeti tridnevni stavki na… »

NEKATERE SE ZAČENJAJO, DRUGE NADALJUJEJO: Prvi dan stavke na upravnih enotah, zdravniki gredo že v tretji teden

Regional 29.01.2024
Zaposleni na večini upravnih enot po državi, tudi v Kopru, danes začenjajo tridnevno stavko. V tem času bodo zagotavljali najnujnejše storitve, ponekod bodo zaprti krajevni uradi. Že tretji teden pa se nadaljuje zdravniška stavka. Sindikat… »

Če imate do sredine tedna te opravke, se lahko obrišete pod nosom

Zurnal24 29.01.2024
Zaposleni na večini upravnih enot po državi danes začenjajo tridnevno stavko. V tem času bodo zagotavljali najnujnejše storitve, ponekod bodo zaprti krajevni uradi. Že tretji teden pa se nadaljuje zdravniška stavka. Sindikat zdravnikov in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem