Povezane novice

Lara Gut-Behrami vse bolj diha za ovratnik Mikaeli Shiffrin

Dnevnik 30.01.2024
Slovenska alpska smučarka Ana Bucik je s 15. mestom v veleslalomu na Kronplatzu dosegla svojo drugo najvišjo uvrstitev v sezoni, s katero je ohranila upanje na uvrstitev v finale svetovnega pokala. Lara Gut-Behrami je dosegla drugo zmago svetovnega… »

Lara Gut-Behrami najhitrejša na Kronplatzu, Ana Bucik z rezervo

Delo 30.01.2024
Švicarka je na drugi progi ubranila mesto vodilne za zmago na veleslalomu za svetovni pokal. Švicarka Lara Gut-Behrami je na drugi progi ubranila mesto vodilne za prvo zmago na veleslalomu za svetovni pokal na Kronplatzu. Alice Robinson z Nove Zelandije… »

Lara Gut-Behrami suvereno do druge zmage v treh dneh

RTV Slovenija 30.01.2024
Švicarka Lara Gut-Behrami je bila v obeh vožnjah veleslaloma na Kronplatzu razred zase in je po nedelji v Cortini slavila novo, že peto zmago v tej zimi. Ana Bucik je bila 21. po polovici tekme, v finalu pa je pridobila šest mest in končala na 15… »

Gut-Behramijeva do zanesljive zmage, Bucikova skočila med top15

SiolNET 30.01.2024
Zmagovalka veleslaloma na Kronplatzu je najboljša veleslalomistka sezone Lara Gut-Behrami, ki je slavila z več kot sekundo prednosti. Švicarka se veseli 42. zmage svetovnega pokala. Drugo mesto sta si razdelili Alice Robinson in Sara Hector. Ana Bucik… »

Lara Gut-Behrami napada poškodovano Mikaelo Shiffrin

Dnevnik 30.01.2024
Ob odsotnosti Andreje Slokar bosta osamljeni Slovenki na današnjem ženskem veleslalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju Ana Bucik in Neja Dvornik. Svetovni pokal v alpskem smučanju se bo nadaljeval danes na Južnem Tirolskem, kjer se bodo ženske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem