Povezane novice

Sodniki bodo protestirali, a hkrati delali

Zurnal24 30.01.2024
Sodniki bodo nadaljevali s protestnimi zbori na sodiščih, ne bodo pa več omejevali svojega dela. Kot je danes odločil glavni odbor Slovenskega sodniškega društva (SSD), bodo sodniki nadaljevali s protestnimi zbori na sodiščih, ne bodo pa več… »

Sodniki bodo nadaljevali protestne zbore, ne bodo pa več omejevali svojega dela

RTV Slovenija 30.01.2024
Sodniki bodo mesečno nadaljevali protestne zbore do uresničitve ustavne odločbe glede sodniških plač. Prvi zbor bo 7. februarja. Svojega dela ne bodo več omejevali. Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva (SSD) je na skoraj štiriurni seji… »

Sodniki so se odločili: protestirali bodo ob delu

SiolNET 30.01.2024
Sodniki bodo nadaljevali s protestnimi zbori na sodiščih, ne bodo pa več omejevali svojega dela, je danes odločil glavni odbor Slovenskega sodniškega društva (SSD). Prvi zbor bo 7. februarja, nadaljevali pa jih bodo mesečno do uresničitve ustavne… »

Tožilci bodo v sredo stavkali, vladi so poslali zahtevo, da zviša plače tožilcev za 1244 evrov bruto

RTV Slovenija 30.01.2024
Tožilci bodo v sredo izvedli opozorilno stavko. Vse od njene napovedi se tožilci in vlada niso začeli pogajati, zato so tožilci danes vlado ponovno pozvali k vzpostavitvi dialoga in uresničitvi stavkovnih zahtev. "Glede na to, da s strani ministrstva… »

Stavkovni val: kaj bodo odločili sodniki? Jutri se stavkam pridružujejo tožilci

Dnevnik 30.01.2024
Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva bo odločal, ali bodo sodniki nadaljevali protestne aktivnosti zaradi neuresničitve ustavne odločbe o sodniških plačah. Povabili so tudi ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan. Ali se bo seje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem