Povezane novice

Politični vrh enotno za jedrsko prihodnost države

Dnevnik 30.01.2024
Posvetovalni referendum o drugem jedrskem bloku v Krškem bo letos, predvidoma v drugi polovici leta, in bo vezan na resolucijo o miroljubni rabi jedrske energije. Referendumsko vprašanje bo šelel oblikovano, v SDS pa bodo svoj predlog in pobudo… »

Robert Golob in Janez Janša na istem bregu

Zurnal24 30.01.2024
Takšno poenotenje se v slovenski politiki zgodi zelo redko. Vseh pet parlamentarnih strank se je danes na srečanju o prihodnosti uporabe jedrske energije v Sloveniji strinjalo, da bodo skupaj oblikovale referendumsko vprašanje o projektu drugega bloka… »

Politika je složna, v prihodnost tudi z jedrsko energijo

Delo 30.01.2024
Konsenz je skoraj popoln, pot v brezogljično družbo za Slovenijo pomeni obnovljive vire in jedrsko energijo. V nadaljevanju preberite: »Konsenz je skoraj stoodstoten, pot, ki jo trasiramo naprej v brezogljično družbo, vodi prek obnovljivih virov… »

Golob: Vse parlamentarne stranke za referendum o Jeku 2 v letošnjem letu #video

SiolNET 30.01.2024
Vseh pet parlamentarnih strank se je danes na srečanju o prihodnosti uporabe jedrske energije v Sloveniji strinjalo, da bodo skupaj oblikovale referendumsko vprašanje o projektu drugega bloka jedrske elektrarne (Jek 2) in da bo posvetovalni referendum… »

PARLAMENTARNE STRANKE ENOTNE: Referendum o Jeku 2 bo še letos

Regional 30.01.2024
Vseh pet parlamentarnih strank se je danes na srečanju o prihodnosti uporabe jedrske energije v Sloveniji strinjalo, da bodo skupaj oblikovale referendumsko vprašanje o projektu drugega bloka jedrske elektrarne (Jek 2) in da bo posvetovalni referendum… »

Golob: Vse parlamentarne stranke soglašajo s tem, da se referendum o JEK-u 2 izvede še letos

RTV Slovenija 30.01.2024
Premier Golob je po srečanju ključnih političnih akterjev o energetski prihodnosti Slovenije sporočil, da se vseh pet parlamentarnih strank strinja, da bodo referendumsko vprašanje oblikovale skupaj in da se referendum o JEK-u 2 izpelje še letos. "Z… »

V SDS za referendum, to bo zdaj storil Golob

Zurnal24 30.01.2024
Politični vrh se bo sestal na temo projekta Jek 2. Med drugim naj bi govorili o tem, kako zastaviti proces odločanja o gradnji drugega bloka jedrske elektrarne. Premier Robert Golob je za danes predsednici republike in DZ, vodje parlamentarnih strank… »

GOLOB SKLICAL POLITIČNI VRH O PROJEKTU JEK 2: Bomo šli na posvetovalni referendum?

Regional 30.01.2024
Premier Robert Golob je za danes predsednici republike in DZ, vodje parlamentarnih strank ter poslanca madžarske in italijanske narodne skupnosti povabil na srečanje o dolgotrajni rabi jedrske energije v Sloveniji. Med drugim naj bi govorili o tem, kako… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem