Povezane novice

Premier se bo zvečer sestal z ministrico: Čakam, kako se bo sama odločila

Delo 30.01.2024
Kakšen bo epilog po tem, ko so v SD pozvali Dominiko Švarc Pipan k odstopu – odstop ali razrešitev? Zvečer se bo sestala s predsednikom vlade. Po včerajšnji odločitvi Socialnih demokratov, da odrečejo podporo pravosodni ministrici Dominiki… »

Neuradno: Švarc Pipanova s prstom pokazala na generalnega sekretarja SD

SiolNET 30.01.2024
"Najprej se bom pogovorila s predsednikom vlade," se je na včerajšnji poziv vodstva stranke SD k odstopu zaradi spornega nakupa sodne stavbe za Siol.net odzvala pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan. Po naših neuradnih informacijah je ministrica… »

ODLOČITVE GLEDE ŠVARC PIPAN ŠE NI: Njena politična usoda naj bi bila znana jutri

Regional 30.01.2024
Premier Robert Golob se bo danes zvečer sestal z ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan po tistem, ko jo je vodstvo SD pozvalo k odstopu. "Sem v kontaktu z ministrico, čakam njeno odločitev," je dejal pred vrhom parlamentarnih strank o projektu… »

Golob in Švarc Pipan sta se srečala stran od oči javnosti, premierjeva odločitev bo znana v sredo

RTV Slovenija 30.01.2024
Potem ko je pravosodni ministrici Dominiki Švarc Pipan v ponedeljek zaradi afere sodna stavba podporo odreklo predsedstvo njene lastne stranke, se je ministrica srečala še s premierjem Robertom Golobom. Ta bo po napovedih svojo odločitev sporočil v… »

Golob bo svojo odločitev sporočil v sredo

Mladina 30.01.2024
Primier Robert Golob in ministrica Dominika Švarc Pipan sta se srečala stran od oči javnosti. Premier Robert Golob se je nocoj sestal z ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan po tistem, ko jo je vodstvo SD pozvalo k odstopu. "Sem v kontaktu z… »

Dominika Švarc Pipan z Golobom na skrivni lokaciji, kakšna bo odločitev?

Necenzurirano 30.01.2024
Premier Robert Golob je glede trenutno najbolj pereče teme, torej usode ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, dejal da bo več znanega po njunem večernem pogovoru. Golob in ministrica sta se srečala mimo oči zvedavih novinarjev, odločitev… »

Fajon jo je že dvakrat pozvala naj odstopi, Švarc Pipan kljub temu vztraja

Zurnal24 30.01.2024
Predsednik vlade Robert Golob se bo s pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan sestal danes zvečer. Pri predsedniku vlade Robertu Golobu so se danes dopoldne sestali predsedniki koalicijskih strank. Predsedica SD Tanja Fajon je za N1 poudarila, da je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem