Povezane novice

KOPER IN NOVA GORICA IZJEMI: Kje beležijo zelo slabo kakovost zraka?

Regional 30.01.2024
Danes in v naslednjih dneh bodo v večjem delu celinske Slovenije presežene dnevne mejne vrednosti delcev PM10, opozarjajo na agenciji za okolje. Kljub sončnemu vremenu ne pričakujejo znatnega znižanja ravni delcev. Predlagajo spremljanje izmerjenega… »

Arso svari pred nevarnimi delci, prihajajo turobni dnevi, nato bo »vse bolj pomladansko«

Necenzurirano 30.01.2024
Pred nami so trije dnevi vremenskih motenj, ki pa ne bodo prinesli nič pretresljivega. Sledilo bo nekoliko bolj pomladno obdobje. Z Agencije RS za okolje (Arso) prebivalce obveščajo, da se danes in v naslednjih dneh pričakuje preseganje dnevne mejne… »

Vreme: Jasno

Dnevnik 30.01.2024
Ponoči bo precej jasno, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -3, ob morju okoli 0 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V sredo bo delno jasno z občasno povečano… »

Arso z novim svarilom, priporočajo spremljanje stanja

Zurnal24 30.01.2024
Pozor, opozorilo je za nekatera slovenska mesta precej resno. Danes in v naslednjih dneh bodo v večjem delu celinske Slovenije presežene dnevne mejne vrednosti delcev PM10, opozarjajo na agenciji za okolje. Kljub sončnemu vremenu ne pričakujejo… »

Kakovost zraka v večjem delu Slovenije še vedno slaba, NIJZ opozarja na previdnost

Dnevnik 30.01.2024
Danes in v naslednjih dneh bodo v večjem delu celinske Slovenije presežene dnevne mejne vrednosti delcev PM10, opozarjajo na agenciji za okolje. Kljub sončnemu vremenu ne pričakujemo znatnega znižanja ravni delcev. Predlagamo spremljanje izmerjenega… »

Kakovost zraka bo v večjem delu Slovenije še nekaj časa slaba

SiolNET 30.01.2024
Danes in v naslednjih dneh bodo v večjem delu celinske Slovenije presežene dnevne mejne vrednosti delcev PM10, opozarjajo na agenciji za okolje. Kljub sončnemu vremenu ne pričakujemo znatnega znižanja ravni delcev. Predlagajo spremljanje izmerjenega… »

JASNO, A Z OPOZORILOM: Danes in v naslednjih dneh bo meja presežena

Regional 30.01.2024
Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Goriškem in v Vipavski dolini do 13 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, po nekaterih nižinah bo zjutraj in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem