Povezane novice

Neuradno: Oster rez v SD, Švarc Pipan želijo izključiti iz stranke

Zurnal24 31.01.2024
Po neuradnih informacijah N1 bodo Socialni demokrati zaradi "javnega blatenja stranke in strankinega dobrega imena" začeli postopek izključitve Dominike Švarc Pipan iz stranke. V SD so prepričani, da je ministrica Dominika Švarc Pipan “blatila… »

SD naj bi sprožila postopek za izključitev Dominike Švarc Pipan

SiolNET 31.01.2024
Po neuradnih informacijah bodo Socialni demokrati zaradi javnega blatenja stranke in strankinega dobrega imena še v tem tednu začeli postopek izključitve Dominike Švarc Pipan, piše N1. Izključitev je v vrstah Socialnih demokratov postopek, ki traja… »

Mesec po vrhu koalicije: Obljub ne bo več, ker nočemo ponavljati napovedovanja reform

RTV Slovenija 31.01.2024
Na koalicijskem vrhu so po besedah podpredsednika vlade Luke Mesca opravili evalvacijo opravljenega dela v preteklem letu in sprejeli načrt za naprej. Kot dosežek so poudarili učinkovitost ob poplavah, obljub pa ne bodo več dajali. Podpredsednik vlade… »

Ministrica Švarc Pipan s prstom kaže na člane SD, Tanja Fajon ji očita, da manipulira in laže

Dnevnik 31.01.2024
Pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan je pred današnjo sejo vlade sporočila, da zaradi afere sodna stavba ne namerava odstopiti. Predsednica SD Tanja Fajon je bila po seji vlade ostra: ministričine obtožbe presegajo vse mere dobrega okusa »Kar… »

Kako se bo Golob odločil glede Švarc Pipanove?

SiolNET 31.01.2024
Predsednik vlade Robert Golob naj bi danes sporočil, kaj sta se sinoči dogovorila z ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan, ki se zaradi nakupa sporne stavbe na Litijski cesti spopada z vse več pozivi k odstopu s položaja zaradi objektivne… »

Veliko presenečenje: To je po sestanku z Golobom sporočila ministrica

Zurnal24 31.01.2024
Po današnjem koalicijskem vrhu pa naj bi bilo jasno, ali ministrica še uživa podporo premierja. "Prevzemam objektivno odgovornost glede nakupa sodne stavbe, vendar ne bom odstopila," je danes sporočila ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan… »

ŠKARJE IN PLATNO IMA SEDAJ V ROKAH GOLOB: Scenarij, da Švarc Pipan ostane na ministrskem stolčku, težko verjeten

Regional 31.01.2024
Vlada Roberta Goloba in koalicijski poslanci bodo danes začrtali delo v letošnjem letu, v katerem bodo ob številnih odprtih frontah morali zagristi v nemalo izzivov. Te dni pa vladno koalicijo zaposluje še vprašanje o usodi pravosodne ministrice… »

Bo predsednik vlade sledil odločitvi koalicijske partnerice?

Delo 31.01.2024
Po včerajšnjem sestanku z Dominiko Švarc Pipan, ki bi še razčiščevala odgovornosti, naj bi predsednik vlade odločitev sporočil danes. Ves včerajšnji dan so se vrstila ugibanja, ali bo ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, potem ko so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem