Povezane novice

Čeferin: Dokler bom predsednik, finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji

Delo 31.01.2024
Na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu je predsednik Uefe Aleksander Čeferin zavrnil možnost, da bi tudi prestižni finale LP odigrali na savdskih tleh. Predsednik Evropske nogometne zveze Uefe, Slovenec Aleksander Čeferin, je na športno-poslovnem… »

Čeferin ne bo dopustil izvedbe finala Lige prvakov v Savdski Arabiji

RTV Slovenija 31.01.2024
Aleksander Čeferin je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala Lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski Arabiji. Zaradi omembe dopisovanja o Superligi pa mu je podjetje A22 zagrozilo s tožbo. V tej državi namreč v zadnjih letih… »

Čeferin: V mojem mandatu finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji

SiolNET 31.01.2024
Predsednik Evropske nogometne zveze Uefa, Slovenec Aleksander Čeferin, je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski Arabiji, kjer sicer v zadnjih letih organizirajo številne športne dogodke… »

Čeferin / »V mojem mandatu finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji«

Mladina 31.01.2024
Prvi mož Evropske nogometne zveze je pridal, da ne bo sicer večno na čelu Uefe. Predsednik Evropske nogometne zveze Uefe Aleksander Čeferin je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski… »

Čeferin: V mojem mandatu finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji

Dnevnik 31.01.2024
Predsednik Evropske nogometne zveze Uefe, Slovenec Aleksander Čeferin, je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski Arabiji, kjer sicer v zadnjih letih organizirajo številne športne dogodke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem