Povezane novice

Sporni prenosniki naj bi bili razdeljeni še to pomlad

Dnevnik 31.01.2024
Vlada je sprejela predlog novele zakona o spodbujanju digitalne vključenosti, s katero se bo določila podlaga za razdelitev 13.000 računalnikov, ki jih je pred meseci kupilo ministrstvo za digitalno preobrazbo in so bili povod za vložitev… »

Stojmenova Duh: Računalniki bodo razdeljeni še to pomlad

RTV Slovenija 31.01.2024
Vlada je sprejela popravke zakona o spodbujanju digitalne vključenosti, s katerimi je med drugim kot upravičence do računalniške opreme določila socialno šibke družine z otroki. Če bo kaj računalnikov ostalo, bodo krog upravičencev razširili… »

Ministrica Stojmenova Duh: Računalniki bodo razdeljeni še to pomlad

Delo 31.01.2024
Vlada je sprejela novelo zakona o spodbujanju digitalne vključenosti, ki bo omogočila razdelitev že kupljenih prenosnih računalnikov ranljivim osebam. Vlada je sprejela novelo zakona o spodbujanju digitalne vključenosti, ki bo omogočila vzpostavitev… »

Najranljivejšim računalniki do spomladi

SiolNET 31.01.2024
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je na novinarski konferenci po seji vlade predstavila spremembe, ki jih prinaša predlog novele zakona o spodbujanju digitalne vključenosti. "Spremembe zakona so manjše, so pa namenjene večji… »

To so upravičenci do izposoje računalniške opreme

Zurnal24 31.01.2024
Vlada je določila upravičence do računalniške opreme, ki jo bo izposojalo ministrstvo za digitalno preobrazbo. Vlada je sprejela zakon o spremembah zakona o digitalni vključenosti. Sprejeta novela po besedah ministrice Emilije Stojmenove Duh prinaša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem