Povezane novice

Nor prizor s Črnega morja: so Rusi utrpeli veliko izgubo? #video

SiolNET 01.02.2024
Ukrajinske sile so uničile rusko vojaško ladjo Ivanovets v Črnem morju ob zahodni obali polotoka Krim, je sporočila ukrajinska vojaška obveščevalna služba (GUR). Rusija incidenta za zdaj še ni komentirala. Pregled dneva: 17.50 Dogovor EU o… »

Vseh 27 držav članic je podprlo 50 milijard evrov vreden sveženj pomoči za Ukrajino

RTV Slovenija 01.02.2024
Predsednik Evropskega sveta Charles Michel je sporočil, da je na izrednem vrh Evropske unije vseh 27 držav članic, torej tudi Madžarska, podprlo dodatnih 50 milijard evrov makrofinančne pomoči za Ukrajino. "Imamo dogovor. Enotnost. Vseh 27… »

Orban popustil, »jedrske opcije« ni več na mizi

Necenzurirano 01.02.2024
Voditelji držav članic EU so danes v Bruslju madžarskega premierja Viktorja Orbana, ki je blokiral predvideno svežo finančno pomoč Ukrajini, znova prepričevali, naj umakne svoj veto. Kot kaže, so bili uspešni. »Hvaležen sem vam za vašo… »

TUDI ORBAN: Vseh 27 voditeljev EU podprlo 50 milijard evrov pomoči za Ukrajino

Regional 01.02.2024
Voditelji vseh 27 članic EU podpirajo 50 milijard evrov makrofinančne pomoči za Ukrajino, je po današnjih pogovorih z madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom povedal predsednik Evropskega sveta Charles Michel. Pomoč je del revizije dolgoročnega… »

Vsi voditelji podprli 50 milijard evrov pomoči za Ukrajino, tudi Orbán

Delo 01.02.2024
EU prevzema vodenje in odgovornost pri podpori Ukrajini, vemo, kaj je na kocki, je dejal predsednik evropskega sveta. Voditelji vseh 27 članic EU podpirajo 50 milijard evrov makrofinančne pomoči za Ukrajino, je po današnjih pogovorih z madžarskim… »

Vseh 27 voditeljev EU podprlo 50 milijard evrov pomoči za Ukrajino

Mladina 01.02.2024
Med udeleženci je tudi slovenski premier Robert Golob. Voditelji vseh 27 članic EU podpirajo 50 milijard evrov makrofinančne pomoči za Ukrajino, je po današnjih pogovorih z madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom povedal predsednik Evropskega sveta… »

Vrh EU zagotovil nadaljnjo pomoč Ukrajini: Voditelji dosegli kompromis z Orbanom

Dnevnik 01.02.2024
Voditelji Evropske unije so ekspresno hitro že dosegli dogovor o nadaljnji pomoči Ukrajini v višini 50 milijard evrov. To je le dobro uro po začetku vrha EU še pred opoldnevom sporočil predsednik Evropskega sveta Charles Michel. "Imamo dogovor!" je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem