Povezane novice

250 kriminalistov izvedlo hišne preiskave na 20 lokacijah v Sloveniji. Pridržali 20 ljudi.

RTV Slovenija 01.02.2024
Policija je v okviru dlje časa trajajoče kriminalistične preiskave izvedla Uprava kriminalistične policije izvedla preiskovalne dejavnosti po celotni Sloveniji zaradi suma kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami… »

HIŠNE PREISKAVE KRIMINALISTOV NA VSEH KONCIH DRŽAVE: Vodja kriminalne združbe in glavni osumljenec naj bi bil Kristjan…

Regional 01.02.2024
Policija danes v okviru dlje časa trajajoče kriminalistične preiskave izvaja hišne preiskave na 20 lokacijah na območju celotne Slovenije. Prostost so odvzeli 20 osebam. V okviru preiskave so razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo… »

Kristijana Kamenika dobili s kilogramom kokaina

Zurnal24 01.02.2024
V današnji policijski akciji pridržan tudi Kristijan Kamenik, ki je bil lani oproščen štirikratnega umora v Tekačevem. Z mariborske policijske uprave so nekaj po poldnevu sporočili, da na dvajsetih lokacijah po celotni Slovenije potekajo hišne… »

Dvajseterici po Sloveniji odvzeta prostost, vodja kriminalne združbe naj bi bil Kamenik

Necenzurirano 01.02.2024
Kriminalisti so danes širom države izvajali hišne preiskave zaradi suma prometa z drogo. Prostost je bila odvzeta 20 osumljencem, so popoldan sporočili iz mariborske policijske uprave. Na vrhu mamilarske združbe pa naj bi bil po poročanju portala… »

Policija razbila veliko kriminalno združbo, na vrhu Kristijan Kamenik?

SiolNET 01.02.2024
Policija danes v okviru dlje trajajoče kriminalistične preiskave izvaja hišne preiskave na 20 lokacijah na območju celotne Slovenije. Prostost so odvzeli 20 osebam. V okviru preiskave so razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo, osumljeno… »

Preiskave v zvezi s trgovino z drogo: 20 osumljencem odvzeta prostost

Necenzurirano 01.02.2024
Na dvajsetih lokacijah po vsej Sloveniji danes še vedno potekajo hišne preiskave. Prostost je bila odvzeta 20 osumljencem, so popoldan sporočili iz mariborske policijske uprave. Kot poroča danes časnik Večer, poteka na območju Policijske uprave… »

V obsežni policijski akciji aretiranih 20 osumljencev

Delo 01.02.2024
Policisti so domnevno razbili mednarodno kriminalno združbo, ki se je ukvarjala s proizvodnjo in prometom s prepovedanimi drogami. Sektor kriminalistične policije Policijske uprave Maribor v sodelovanju z Upravo kriminalistične policije, generalno… »

250 kriminalistov na Štajerskem razbilo mednarodno kriminalno združbo; pridržanih 20 oseb

Dnevnik 01.02.2024
S Policijske uprave Maribor sporočajo, da so danes začeli z obsežno kriminalistično preiskavo, ki bo potekala po celotni Sloveniji. Ta je nadaljevanje več let trajajoče preiskave, s katero so že pred časom razdrli mednarodno kriminalno združbo… »

Velika policijska akcija, na terenu 250 kriminalistov

Zurnal24 01.02.2024
Policisti so razbili mednarodno kriminalno združbo, ki naj bi se ukvarjala s preprodajo drog. Na dvajsetih lokacijah po vsej Sloveniji potekajo hišne preiskave, rezultat obsežne in dolgotrajne akcije, s katero so policisti razbili mednarodno kriminalno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem