Povezane novice

Mezgečevega kapetana ustavil veter, Slovenec do četrtega mesta

SiolNET 01.02.2024
Luka Mezgec (Jayco-AlUla) je v tretji etapi v okolici AlUle (170,6 kilometra) na dirki po Savdski Arabiji zasedel četrto mesto. Glavnino je med etapo povsem razredčil bočni veter, za zmago pa se je na koncu borilo okoli 30 kolesarjev. Slavil je… »

Mohorič na spustu ušel konkurenci in slavil prvo zmago sezone

RTV Slovenija 01.02.2024
Sezona uspehov slovenskih kolesarskih velemojstrov je odprta. Matej Mohorič je zmagovalec 2. etape Dirke po Valencii, dolge 163 kilometrov. Konkurence se je otresel v svojem slogu, na spustu nekaj kilometrov pred ciljem v mestu Simat de la Valldigna… »

Mohorič spet navdušil na spustu, tokrat se je odpeljal do zmage

SiolNET 01.02.2024
Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec druge etape letošnje Dirke po Valencii. Danes je na 162,7 kilometra dolgi etapi od Canalsa do La Valldigne napadel na zadnjem spustu in se otresel zasledovalcev. V cilj je prispel 13 sekund pred… »

Slovenski as v svojem slogu premagal vse tekmece

Zurnal24 01.02.2024
V svojem drugem tekmovalnem dnevu sezone je Matej Mohorič že zabeležil etapno zmago. Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je na svoj prepoznaven način dobil drugo etapo dirke po Valencii. Na zadnjem spustu s Alto Pla de Corrals, je napadel in z… »

Matej Mohorič kot blisk do prve letošnje zmage

Delo 01.02.2024
Slovenski kolesarski as je z brezhibnim in neustrašnim spustom dobil 2. etapo dirke po Valencii. Slovensko kolesarsko leto se je začelo odlično, Gal Glivar se je v dresu razvojne ekipe UAE Gen Z včeraj veselil končne zmage na nižjerangirani dirki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem