Povezane novice

Afera nakupa sodne stavbe dobiva krute razsežnosti

SiolNET 02.02.2024
Po spornem nakupu sodne stavbe na Litijski cesti v Ljubljani, v katerega je domnevno vpletenih več oseb, se je po naših informacijah zgodilo več incidentov, v katerih naj bi bili fizično napadeni otroci vpletenih. Za podrobnejša pojasnila smo se… »

Švarc Pipanova: Čeprav bom morala oditi, bom šla mirno

SiolNET 02.02.2024
Ministrica Dominika Švarc Pipan, ki se je znašla v aferi preplačanega nakupa sodne stavbe na Litijski cesti v Ljubljani, se je na družbenem omrežju Facebook državljankam in državljanom zahvalila za množične izraze podpore in spodbude. "Napočil… »

Dominika Švarc Pipan: "Napočil je čas za neomajno vztrajanje, da presekamo sporne politične prakse"

Necenzurirano 02.02.2024
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan želi razčistiti vse podrobnosti pri več kot spornem nakupu stavbe na Litijski cesti v Ljubljani. Včeraj je ministrica nastopila v oddaji Tarča na Televiziji Slovenija, tabor SD pa je zastopal minister za… »

Se je Dominika Švarc Pipan vdala?

Dnevnik 02.02.2024
Potem ko je pravosodna ministrica zaradi afere Litijska sicer prevzela objektivno odgovornost, a hkrati zatrdila, da ne namerava odstopiti, je danes na Facebooku objavila sporočilo, s katerim se zahvaljuje za podporo in v resnici poslavlja od položaja… »

Štirje akterji v aferi s stavbo na Litijski isti dan zamenjali telefone. Nič sumljivega za ministra iz vrst SD

Necenzurirano 02.02.2024
V včerajšnji oddaji tarča sta goste najbolj »zabavala« davčni svetovalec Ivan Simič, nekdanji direktor Fursa času dveh Janševih vlad, in minister iz vrst SD Aleksander Jevšek. Tema včerajšnje Tarče na Televiziji Slovenija je bila afera sodna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem