Povezane novice

IZSILJEVANJE IN GROŽNJE S SMRTJO ZARADI DOPISOVANJA: Prestrašen moški mu je izročil 20.000 evrov, a zgodba se ni končala

Regional 02.02.2024
Kriminalisti Policijske uprave Novo mesto so v začetku januarja prijeli in kazensko ovadili 40-letnika z območja Krškega. Ta je od moškega, ki naj bi si dopisoval z njegovo domnevno mladoletno hčerko, izsilil več kot 20.000 evrov, tudi potem ga ni… »

40-letnik izsilil 20.000 evrov od moškega, ki naj bi si dopisoval z njegovo hčerko

RTV Slovenija 02.02.2024
Novomeški kriminalisti so na začetku januarja prijeli in kazensko ovadili 40-letnika z območja Krškega. Ta je od moškega, ki naj bi si dopisoval z njegovo domnevno mladoletno hčerko, izsilil več kot 20.000 evrov. 40-letnik je trenutno v priporu… »

Pošiljala mu je fotografije, oče izvedel, a izkazalo se je, da sploh ni oče

Zurnal24 02.02.2024
Prek družbenega omrežja Facebook je prejel prošnjo za prijateljstvo neznane ženske in si z njo začel dopisovati. Nato se je zgodba močno zapletla. "Oškodovanec je preko družbenega omrežja Facebook prejel prošnjo za prijateljstvo neznane ženske… »

40-letnik iz Krškega žrtvi prek Facebooka "nastavil" hčerko in ga izsiljeval za denar, mu grozil s smrtjo

Necenzurirano 02.02.2024
Med preiskavo so policisti ugotovili, da je oškodovanec preko družbenega omrežja Facebook prejel prošnjo za prijateljstvo neznane ženske in si z njo pričel dopisovati. Po izmenjavi fotografij je predlagala, da se srečata, kar je zavrnil in prekinil… »

40-letni osumljenec iz Krškega izsiljeval po facebooku

Delo 02.02.2024
Na omrežju se je izdajal za žensko, kasneje pa se je izdajal za očeta domnevno mladoletne hčere, s katero naj bi si oškodovanec dopisoval. Zdaj je v priporu. Kriminalisti sektorja kriminalistične policije novomeške policijske uprave so v začetku… »

Krško: moški zaradi domnevno mladoletne hčerke izsiljeval in grozil s smrtjo

SiolNET 02.02.2024
Kriminalisti Policijske uprave Novo mesto so v začetku januarja prijeli in kazensko ovadili 40-letnika z območja Krškega. Ta je od moškega, ki naj bi si dopisoval z njegovo domnevno mladoletno hčerko, izsilil več kot 20.000 evrov, tudi potem ga ni… »

Izsiljevanje prek facebooka: ''oče mladoletnice'' grozil s smrtjo

Dnevnik 02.02.2024
Več kot dvajset tisoč evrov je 40-letniku iz Krškega plačal moški, ki ga je osumljeni izsiljeval. Izdajal se je za očeta mladoletnice, s katero da je bil oškodovani v stiku. Če ne bi plačal, bi njuno komunikacijo javno objavil. Grozil mu je tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem