Povezane novice

Mohorič zadržal drugo mesto

SiolNET 02.02.2024
Italijan Jonathan Milan (Lidl-Trek) je zmagovalec tretje etape kolesarske dirke po Valencii od San Vicente del Raspeiga do Orihuele (161,3 km). Edini slovenski predstavnik Matej Mohorič (Bahrain-Victorious) po zmagi v četrtek tokrat ni bil v ospredju, a… »

Slovenci v ospredju že januarja

Delo 02.02.2024
Matej Mohorič še naprej drugi v skupnem seštevku po Valencii, Luka Mezgec po Savdski Arabiji šesti. Italijan Jonathan Milan (Lidl-Trek) je zmagal v tretji etapi kolesarske dirke po Valencii od San Vicente del Raspeiga do Orihuele (161,3 km). Edini… »

Mohorič še naprej drugi v skupnem seštevku; Mezgec po odstopu Groenewegna peti

RTV Slovenija 02.02.2024
Matej Mohorič po zmagi v četrtek tokrat ni bil v ospredju Dirke po Valencii, a je kljub temu obdržal drugo mesto v skupnem seštevku. Luka Mezgec je v četrti etapi Dirke po Savdski Arabiji oziroma AlUla Toura zasedel peto mesto. Pričakovati je bilo… »

Mezgec drugi dan zapored v boju za zmago

SiolNET 02.02.2024
Luka Mezgec (Jayco-AlUla) je v četrti etapi dirke po Savdski Arabiji oziroma AlUla Toura zasedel peto mesto. Novo priložnost v šprintu je dobil po odstopu kapetana ekipe, Nizozemca Dylana Groenewegna. Še drugo etapo zapovrstjo je dobil Belgijec Tim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem