Povezane novice

Dominika Švarc Pipan po sestanku s premierjem še vedno na ministrskem stolčku

RTV Slovenija 02.02.2024
Predsednik vlade Robert Golob in ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan naj bi se znova sešla, premier pa odločitve še ni sprejel. V SD-ju pričakujejo spoštovanje odločitve predsedstva. Ministrici naj bi medtem zaradi groženj odobrili… »

SD poslala odziv Golobu, ta naj ne bi bil zadovoljen z njim

SiolNET 02.02.2024
Glede narave obtožb pravosodne ministrice Dominike Švarc Pipan glede članov SD lahko zaključke podajo le pristojni organi, je SD zapisala v odzivu, ki ga je zahteval premier Robert Golob. Ob tem vztrajajo, naj Golob ministrico razreši. Po… »

Vodenje pravosodnega ministrstva lahko prevzame Golob sam

Delo 02.02.2024
Dominika Švarc Pipan si je ogledovala objekte, se pogovarjala o konkretnih stavbah s predsednikom vlade, ni pa pogledala tiste, ki jo je kupila. Nakup sporne stavbe na Litijski cesti v Ljubljani še nima epiloga. V SD namreč še čakajo na odločitev… »

Kaj Tanja Fajon pred končno odločitvijo sporoča Robertu Golobu?

Dnevnik 02.02.2024
Prvakinja SD Tanja Fajon je pred odločitvijo premierja o usodi ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, ki se ji maje ministrski stolček zaradi spornega nakupa stavbe na Litijski v Ljubljani, pisala premierju Robert Golobu. “Naše stališče se… »

Kadri SDS vsepovsod

Mladina 02.02.2024
Pravosodna ministrica v odstopu je v aferi sodna stavba prst usmerila v generalnega sekretarja SD Klemna Žiberta. V ospredje afere spornega nakupa sodne stavbe na Litijski se je ta teden postavil generalni sekretar stranke SD Klemen Žibert. Na njegovo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem