Povezane novice

Spopad z droni med Rusijo in Ukrajino: tarča je energetska infrastruktura na obeh straneh

SiolNET 03.02.2024
Ruski in ukrajinski napadi z brezpilotnimi letali so ponoči povzročili škodo na infrastrukturi obeh strani, poročajo tuje tiskovne agencije. V ruski rafineriji nafte Volgograd je ponoči zaradi strmoglavljenja brezpilotnega letala izbruhnil požar, na… »

Policija v Moskvi pridržala novinarje, ki so spremljali protest žena mobiliziranih ruskih vojakov

RTV Slovenija 03.02.2024
Ruska policija je v Moskvi pridržala najmanj dvajset novinarjev, ki so spremljali protestni shod, ki so ga pod obzidjem Kremlja organizirale žene mobiliziranih vojakov, ki se borijo v Ukrajini, in zahtevale vrnitev svojih mož s fronte. Ruska policija… »

#foto #video V Moskvi znova protestirajo žene vojakov; pridržanih najmanj 20 novinarjev

Dnevnik 03.02.2024
Ruska policija je danes v Moskvi pridržala najmanj dvajset novinarjev, ki so spremljali protestni shod. Tega so pod obzidjem Kremlja organizirale žene mobiliziranih vojakov, ki se borijo v Ukrajini, ter zahtevale vrnitev svojih mož s fronte. Snemalec… »

V napadih z droni med Rusijo in Ukrajino poškodovana energetska infrastruktura na obeh straneh

Dnevnik 03.02.2024
Ruski in ukrajinski napadi z brezpilotnimi letali so ponoči povzročili škodo na infrastrukturi na obeh straneh, poročajo tuje tiskovne agencije. V ruski rafineriji nafte Volgograd je ponoči zaradi strmoglavljenja brezpilotnega letala izbruhnil… »

V napadih z droni poškodovana energetska infrastruktura na obeh straneh

Delo 03.02.2024
V ruski rafineriji nafte Volgograd je zaradi strmoglavljenja drona izbruhnil požar, na ukrajinski strani je brez elektrike ostalo več tisoč ljudi. Ruski in ukrajinski napadi z brezpilotnimi letali so ponoči povzročili škodo na infrastrukturi na obeh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem