Povezane novice

ZDA: Ni še konec, v načrtu so dodatni napadi na proiranske cilje

SiolNET 04.02.2024
ZDA bodo nadaljevale povračilne ukrepe proti proiranskim skupinam v Iraku in Siriji, je danes napovedal ameriški svetovalec za nacionalno varnost Jake Sullivan. Ni pa hotel govoriti o tem, ali načrtujejo tudi napade na cilje v Iranu, poroča francoska… »

Sullivan: Če bodo ameriške sile napadene in bodo Američani ubiti, se bomo odločno odzvali

RTV Slovenija 04.02.2024
ZDA bodo nadaljevale povračilne ukrepe proti proiranskim skupinam v Iraku in Siriji. "To je začetek, ne konec našega odziva. Korakov bo še več, nekateri vidni, nekateri morda nevidni," je napovedal ameriški svetovalec za nacionalno varnost Jake… »

ZDA bodo nadaljevale napade na proiranske cilje

Dnevnik 04.02.2024
ZDA bodo nadaljevale povračilne ukrepe proti proiranskim skupinam v Iraku in Siriji, je danes napovedal ameriški svetovalec za nacionalno varnost Jake Sullivan. Ni pa hotel govoriti o tem, ali načrtujejo tudi napade na cilje v Iranu. »Ni še konec… »

ZDA in Velika Britanija izvedle tretji skupni napad na hutijevske cilje

Delo 04.02.2024
ZDA niso navedle krajev, kjer so potekali napadi, a po navedbah lokalnih medijev so bile tarča napada jemenska prestolnica Sana in še nekatera druga mesta. Ameriške in britanske sile so v soboto izvedle nov napad na cilje hutijevcev v Jemnu. Gre za… »

#foto #video ZDA in Velika Britanija znova izvedle skupen napad na hutijevske cilje

Dnevnik 04.02.2024
Ameriške in britanske sile so v soboto izvedle nov napad na cilje hutijevcev v Jemnu. Gre za tretji tovrsten skupen napad, po navedbah ameriških predstavnikov so napadli 36 hutijevskih ciljev na 13 krajih v Jemnu. Po navedbah ameriškega obrambnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem