Povezane novice

Lovro Kos žrtev vetrovne loterije, Timi Zajc z daljavo dneva najboljši Slovenec #video

SiolNET 04.02.2024
V Willingenu v Nemčiji so kljub izjemno slabemu vremenu, močnemu dežju in vetru, pod streho le spravili vse načrtovane tekme ženskega in moškega svetovnega pokala v smučarskih skokih. Uspeh Nike Prevc, ki je na dopoldanski ženski tekmi z osebnim… »

Forfang in Wellinger z dobitnim listkom

Dnevnik 04.02.2024
Vetrovna in deževna dneva na največji veliki skakalnici na svetu v Willingenu sta največ veselja prinesla Norvežanu Johannu Andreju Forfangu in Nemcu Andreasu Wellingerju. Slovenski orli na loteriji niso imeli dobitnih listkov. Willingen tradicionalno… »

Minipoleti v Willingenu Norvežanki, Nika Prevc druga

RTV Slovenija 04.02.2024
Na največji skakalnici v svetovnem pokalu je nedelja prinesla pravcate polete. Zmagala je Norvežanka Silje Opseth, ki je bila najdaljša v obeh serijah. Nika Prevc je s šestega mesta skočila na drugo in utrdila skupno vodstvo, Nika Križnar pa je bila… »

Lovro Kos žrtev vetrne loterije, Timi Zajc najboljši med Slovenci

Delo 04.02.2024
Drugo tekmo smučarskih skakalcev v Willingenu je dobil Wellinger. Zajc je z odličnim drugim skokom osvojil 7. mesto. Kos, tretji po prvi seriji, na koncu 16. Druga tekma smučarskih skakalcev za svetovni pokal v nemškem Willingenu se je razpletla z… »

Wellinger razveselil nemške navijače, Zajc s 153 m premagal lanski strah

RTV Slovenija 04.02.2024
Andreas Wellinger je v deževnem Willingenu navdušil nemške navijače, saj je v finalu pridobil kar šest mest in se veselil zmage na največji skakalnici na svetu. Timi Zajc je s poletom dneva (153,0 m) osvojil sedmo mesto. Tekma je bila zelo podobna… »

SKOKI V WILLINGENU POD STREHO: Nika Prevc na stopničkah, Kosu ni uspelo zadržati tretjega mesta

Regional 04.02.2024
Nemec Andreas Wellinger (237,6 točke) je zmagal na drugi tekmi svetovnega pokala smučarskih skakalcev v domačem Willingenu. Drugi je bil Japonec Ryoyu Kobayashi (235,6), tretji pa Švicar Gregor Deschwanden (231,8). Pred tem so nastopile tudi skakalke… »

Nika Prevc v Willingenu do osebnega rekorda in drugega mesta #video

SiolNET 04.02.2024
Vodilna skakalka svetovnega pokala Nika Prevc je v finalu s skokom, dolgim 146 metrov, kar je njen osebni rekord, s šestega mesta po prvi seriji skočila na drugo. Tokrat je bila od slovenske najstnice boljša Norvežanka Silje Opseth, ki je v finalu… »

Rekordni Norvežan v solzah priznal: Včasih sem izgubljal upanje

SiolNET 04.02.2024
"Bila je presneto dolga pot. Minilo je pet let, odkar sem zadnjič stal na stopničkah. Skoki so predstavljali stres in breme, veliko je bilo težkih trenutkov. Včasih sem izgubil upanje v to, da mi bo kdaj spet uspelo in bom dosegel podoben rezultat,"… »

Nika Prevc poskrbela za novo slovensko veselje

Zurnal24 04.02.2024
Najboljša smučarska skakalka na svetu Nika Prevc je osvojila drugo mesto na današnji posamični tekmi v Willingenu. Druga najboljša orlica je bila Nika Križnar na petem mestu. Norvežanka Silje Opseth (229,8 točke) je zmagala na drugi tekmi… »

Nika tik pod vrhom, zmaga Norvežanki

Delo 04.02.2024
V Willingenu dolgi skoki, za dekleta že skoraj poleti. Nika Prevc napredovala s 6. mesta po uvodni seriji na končno 2. Nika Križnar 5. Vodilna smučarska skakalka sezone Nika Prevc se je podpisala pod nov odmeven dosežek. Na nedeljski tekmi v… »

Norveški as prehodil pot od pekla do raja, tekle so solze

Zurnal24 04.02.2024
Norveški smučarski skakalec je zelo čustveno doživel vrnitev na najvišjo stopničko na tekmi svetovnega pokala. Sobotna tekma v Willingenu je bila prizorišče velikega zmagoslavja Norvežana Johana Andreja Forfanga, ki se je z rekordom naprave v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem