Povezane novice

#video Na grammyjih v ospredju Taylor Swift

Dnevnik 05.02.2024
Na nedeljski 66. podelitvi nagrad grammy je že četrtič slavila pop pevka Taylor Swift. V zgodovino se je tako zapisala kot edina oseba, ki ji je uspelo osvojiti štiri grammyje za album leta. Poleg Swiftove so nagrado prejele tudi Miley Cyrus, Billie… »

Najlepši trenutek v življenju pop ikone

Delo 05.02.2024
Na podelitvi glasbenih nagrad grammy se je Taylor Swift s četrtim albumom leta zavihtela med zgodovinske osebnosti popularne glasbe. Ameriško country-pop pevko, tekstopisko, kitaristko, pianistko in filmsko ter televizijsko igralko Taylor Alison Swift… »

Taylor Swift na podelitvi glasbenih nagrad grammy spisala zgodovino

Delo 05.02.2024
Dva grammyja je osvojila Miley Cyrus, in sicer poleg nagrade za ploščo leta tudi za najboljši pop solo nastop. Pop pevka Taylor Swift se je na nedeljski 66. podelitvi glasbenih nagrad grammy v Los Angelesu zapisala v zgodovino kot edina oseba, ki ji je… »

Taylor Swift spisala zgodovino grammyjev: s četrtim kipcem za album leta premagala velikane

RTV Slovenija 05.02.2024
Taylor Swift je na tokratni podelitvi glasbenih nagrad grammy vnovič spisala zgodovino – domov je namreč odnesla svojega četrtega grammyja za najboljši album, kar do zdaj ni uspelo niti velikanom, kot so Frank Sinatra, Paul Simon in Stevie Wonder… »

Kdo je slavil na 66. podelitvi grammyjev?

Mladina 05.02.2024
Pop pevka Taylor Swift se je zapisala v zgodovino kot edina oseba, ki ji je doslej uspelo osvojiti štiri grammyje za album leta. Pop pevka Taylor Swift se je na nedeljski 66. podelitvi glasbenih nagrad grammy v Los Angelesu zapisala v zgodovino kot edina… »

Bolezen napredovala, a Celine Dion kljub temu prišla na Grammyje

Zurnal24 05.02.2024
Večer je pripadal Taylor Swift. Pop pevka Taylor Swift se je na sinočnji 66. podelitvi glasbenih nagrad grammy v Los Angelesu zapisala v zgodovino, kot edina oseba, ki jih je doslej v zgodovini uspelo osvojiti štiri grammyje za album leta. 34-letna… »

PRVA OSEBA V ZGODOVINI: Taylor Swift osvojila kar štiri grammyje za album leta (FOTO, VIDEO)

Regional 05.02.2024
Pop pevka Taylor Swift se je na sinočnji 66. podelitvi glasbenih nagrad grammy v Los Angelesu zapisala v zgodovino, kot edina oseba, ki ji je doslej v zgodovini uspelo osvojiti štiri grammyje za album leta. 34-letna pevka ga je tokrat dobila za album… »

Zgodovinski dosežek Taylor Swift na grammyjih

SiolNET 05.02.2024
V Los Angelesu so podelili glasbene nagrade grammy, ki so bile letos v znamenju glasbenic. Na letošnjih grammyjih so glasbenice skupno dobile več nominacij kot njihovi moški kolegi, največ nagrad pa je na koncu večera v rokah držala kantavtorica… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem