Povezane novice

PODROBNOSTI NAPADA NA AVTOBUSU: Moškega so do prihoda policistov pridržali potniki

Regional 05.02.2024
Danes zjutraj, nekaj pred 7. uro je moški na avtobusu na Parmovi ulici v Ljubljani pristopil do znanke in jo z ostrim predmetom huje poškodoval, vendar njeno življenje ni ogroženo. Odpeljali so jo v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Napadalca… »

Moški na LPP-jevem avtobusu številka 14 z nožem poškodoval znanko

RTV Slovenija 05.02.2024
Moški je nekaj pred 7. uro na ljubljanskem mestnem avtobusu za Bežigradom pristopil do znanke in jo z ostrim predmetom poškodoval. Ranjeno žensko so odpeljali v UKC Ljubljana, njeno življenje ni bilo ogroženo, storilca pa so policisti že prijeli. S… »

Groza za Bežigradom: Navsezgodaj jo je zabodel na avtobusu

Necenzurirano 05.02.2024
Ljubljanski policisti obravnavajo storitev kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Vse skupaj se je odvilo danes zjutraj na enem od avtobusov. Policisti so prejeli obvestilo, da je bila v dogodku malo pred 7. uro zjutraj na območju ljubljanskega… »

Moški na avtobusu za Bežigradom z nožem napadel znanko

Delo 05.02.2024
Poškodovana ženska je bila odpeljana v UKC. Policija dogodek preiskuje. Danes nekaj pred 7. uro so bili policisti obveščeni o dogodku na avtobusu za Bežigradom, v katerem je moški domnevno z nožem napadel žensko in jo z ostrim predmetom huje… »

Potnika preprečila tragedijo: eden zadržal napadalca, drugi pobral nož #video

SiolNET 05.02.2024
V jutranjih urah se je na enem izmed ljubljanskih mestnih avtobusov zgodil napad z nožem. Napadalca so do prihoda policistov pridržali drugi potniki, nato pa so mu policisti odzvzeli prostost. Napadeno žensko so hitro odpeljali z reševalnim vozilom… »

#foto Podrobnosti o jutranjem napadu z nožem na avtobusu številka 14

Dnevnik 05.02.2024
Na mestnem avtobusu ljubljanskega potniškega prometa številka 14 je moški srednjih let zjutraj za Bežigradom zabodel žensko, ki po neuradnih informacijah ni v smrtni smrtni nevarnosti. Kot so nam pojasnili na LPP, sta moški in ženska, ki naj bi se… »

Ljubljana: Zjutraj je na avtobusu z nožem porezal žensko

Zurnal24 05.02.2024
Preiskava dogodka še poteka. Danes zjutraj, nekaj pred 7. uro je moški na avtobusu za Bežigradom pristopil do znanke in jo z ostrim predmetom poškodoval. Žrtev so odpeljali v UKC Ljubljana, moškega, ki je osumljen kaznivega dejanja zoper življenje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem