Povezane novice

Izraelska vojska napadla "varno območje". Nov obisk Blinkna na Bližnjem vzhodu.

RTV Slovenija 05.02.2024
Izraelska vojska je izvedla napad na domnevno varno območje v osrednjem delu Gaze, v kraju Deir el Bala, v katerem je bilo ubitih najmanj 30 ljudi. Napade na to palestinsko enklavo še naprej izvajajo s kopnega, iz zraka in z morja. Kot so sporočile… »

Novi ameriški napadi na hutije v Jemnu: "To je šele začetek"

SiolNET 05.02.2024
Ameriška vojska je sinoči izvedla nov napad na hutije v Jemnu, je potrdilo centralno poveljstvo ZDA (Centcom), poroča BBC. Centcom je objavil, da so ameriške sile ciljale in zadele protiladijske balistične rakete, vključno s štirimi protiladijskimi… »

Izrael nadaljuje napade na jugu Gaze in racije na Zahodnem bregu

Delo 05.02.2024
V izraelskih napadih je bilo ponoči po podatkih zdravstvenega ministrstva v enklavi ubitih najmanj 128 ljudi. Izrael glede na poročila nadaljuje obstreljevanje Han Junisa in vzhodnega dela Rafe na jugu Gaze. V izraelskih napadih je bilo ponoči po… »

Izrael nadaljuje z napadi v Gazi

Mladina 05.02.2024
V izraelskih napadih je bilo ponoči v Gazi ubitih najmanj 128 ljudi. Še 28 ljudi naj bi izraelske sile ponoči pridržale na Zahodnem bregu. Izrael glede na poročila nadaljuje obstreljevanje Han Junisa in vzhodnega dela Rafe na jugu Gaze. V izraelskih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem