Povezane novice

Vodja zdravniške službe potrdil slabe novice v zvezi z Goggio

SiolNET 05.02.2024
Enaintridesetletna italijanska smučarka Sofia Goggia se je huje poškodovala na treningu veleslaloma na smučišču Ponte di Legno v Italiji. Na nadaljnje preiskave v Milano so jo odpeljali s helikopterjem. Goggia si je zlomila golenico in kost v… »

Nova poškodba - tokrat jo je hudo skupila Sofia Goggia

RTV Slovenija 05.02.2024
Poškodbam v vrstah alpskih smučarjev ni videti konca. Zdaj se je poškodovala še italijanska zvezdnica Sofia Goggia, ki je padla na treningu na smučišču Temu v bližini Brescie in zaradi domnevnega zloma noge končala sezono. Goggie je pri treningu… »

Sofia Goggia že končala sezono

Delo 05.02.2024
Italijanka se je poškodovala na treningu blizu Brescie. Italijanska smučarska zvezdnica Sofia Goggia je na treningu na smučišču Temu v bližini Brescie grdo padla in zaradi zloma noge končala sezono, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa… »

Karavano belega cirkusa pretresla nova tragedija

Zurnal24 05.02.2024
Italijanska zvezdnica belega cirkusa se je pridružila dolgemu seznamu poškodovanih smučarjev in smučark. Sofia Goggia je po današanjem padcu na treningu v bližini Brescie, v katerem je utrpela zlom golenice in kosti v gležnju, že končala… »

Sofia Goggia po poškodbi na treningu bržčas že končala sezono

Dnevnik 05.02.2024
Italijanska smučarska zvezdnica Sofia Goggia je na treningu na smučišču Temu v bližini Brescie grdo padla in zaradi domnevnega zloma noge končala sezono, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Enaintridesetletnico so s helikopterjem pripeljali… »

Sofia Goggia po hudem padcu že končala sezono

Zurnal24 05.02.2024
Utrpela je zares hudo poškodbo, odpeljali so jo s helikopterjem. Italijanska smučarska zvezdnica Sofia Goggia je na treningu na smučišču Temu v bližini Brescie grdo padla in zaradi domnevnega zloma noge končala sezono, poroča italijanska tiskovna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem